2024.03.19, Kedd
A Strabag, a Ke-Víz és a Colas lettek a NIF Kupa futballsztárjai
fotók: Dernovics Tamás / magyarepitok.hu

A Strabag, a Ke-Víz és a Colas lettek a NIF Kupa futballsztárjai

magyarepitok.hu

2017.09.27. 16:47 - Antal Zsófia

Az építőipari cégek focistái idén is szoros, de baráti küzdelemben csaptak össze szombaton az V. Infrastruktúra Kupához kapcsolódva, miközben mellettük a közlekedésben meghatározó szervezetek csapatai külön tornán versenyeztek.

Hirdetés

A tavalyitól eltérő helyszínen, a XVI. kerületi Ikarus Sportpályán szervezte meg a PromoSport Kft. az V. Infrastruktúra Kupa elnevezésű fociversenyt és családi napot. A szeptember 23-i rendezvényen 19 csapat, köztük a Nemzeti Fejlesztési, illetve a Nemzetgazdasági Minisztérium, a Miniszterelnökség, valamint a közúti, vasúti és légi közlekedés meghatározó intézményeinek válogatottjai indulhattak.

A képre kattintva galéria nyílik!

Ezzel párhuzamosan az eseményt támogató számos építőipari vállalat külön versenyben, a NIF Kupa kispályás mérkőzéssorozatán mérhette össze tudását, a Volán Egyesülés Focitornán pedig 24 kispályás együttes tagjai igyekeztek a legjobb tudásuk szerint megfelelni.

Félszáznál is több csapat vonult fel az ünnepélyes megnyitón, ahol a fővédnökök nevében Mosóczi László, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közlekedésért felelős helyettes államtitkára, illetve Nagy László, a Volán Egyesülés gazdasági és HR igazgatója köszöntötte a résztvevőket, hangsúlyozva, hogy olyan lelkes sportemberek mérik össze az erejüket, akiknek szakmájukban nap mint nap százszázalékosan profi teljesítményt kell nyújtaniuk, mindig tervszerűen, pontosan, de a váratlan helyzeteket is mesterien kezelve.

Sipos Zsolt, a HE-DO Kft. ügyvezető igazgatója csapatával.

 

Több esetben tizenegyespárbajok döntöttek

Mind a három torna csoportmérkőzésekkel kezdődött és egyenes kieséses rendszerben folytatódott, egészen a döntőig, illetve a bronzmérkőzésig. A küzdelmek szorosságát mutatja, hogy az Infrastruktúra Kupán – amelynek főtámogatója a Swietelsky Vasúttechnika Kft. -, valamint a Volán Egyesülés nagyszabású eseményén is – amelynek első számú partnereként a Credobus segédkezett a szervezésben – büntetőpárbajban dőlt el az első hely sorsa, melyet végül a GYSEV Vasúti Zrt., illetve a DAKK Szeged szerzett meg.

A támogatók NIF Kupájának első helyezettje a Strabag Magyarország lett, második helyezést ért el a KE-VÍZ 21 Zrt., a bronzérmeket pedig a Colas Magyarország csapatának tagjai vehették át.

 

A fociversenyek jövőre is családi hangulatban folytatódnak

„Büszkék lehetünk arra, hogy félszáznál is több csapatot, és félezernél is több játékost fogadhattunk az Ikarus Sportpályán, és nagyon örülünk annak is, hogy szabadidős eseményeink történetében immár a hatvanadikat is zökkenőmentesen és a résztvevők elégedettségét kiérdemelve bonyolítottuk le” – hangsúlyozta az eseményt követően Szalay Gergő, a PromoSport Kft. ügyvezetője.

Hozzátette: „Célunk 2009 óta változatlan, sportolási és kikapcsolódási lehetőséget kívánunk biztosítani mindazoknak, akik a labdarúgás szerelmesei, miközben arra is súlyt helyezünk, hogy – az egyértelmű kiírásnak megfelelően - ne keveredjenek profik az amatőrök közé. A focitornákhoz a jövőben is családi napok és hangulatos bográcsos főzőversenyek, kiállítói promóciók és családi programok fognak kapcsolódni.”

Galéria

ColasStrabagHE-DOKe-Víz 21 Zrt.Swietelsky Vasúttechnika Kft.Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF)Aktuális

Hírlevél

Hirdetés