2024.04.20, Szombat
Így néznek majd ki az M3-as metró déli szakaszának állomásai
A Kőbánya-Kispest állomás látványterve (m3felujitas.hu)

Így néznek majd ki az M3-as metró déli szakaszának állomásai

magyarepitok.hu, m3megallo.hu

2020.02.05. 10:52 - Szabó Ákos

Látványtervek jelentek meg a fővárosi nagyberuházás jelenleg is zajló déli harmadáról, ahol a Strabag végzi el az érintett munkálatokat.

Hirdetés

Közzétették az M3-as metró felújításának hivatalos oldalán a déli szakasz állomásainak végső állapotát bemutató grafikákat. A Kőbánya-Kispest, Határ út, Pöttyös utca, Ecseri út és Népliget megállók korszerűsítésén a Strabag Építő Zrt. dolgozik, a teljes vonal felújítását magába foglaló projekt második szakaszaként (az első, északi ütem tavaly márciusban készült el).

A főváros egyik legfontosabb infrastrukturális nagyberuházását a Swietelsky Építő Kft. fogja folytatni. Januárban a Hónap Mérnökeként adott lapunknak interjút a vállalat metróépítési üzletágától Áprily Krisztián projektigazgató, aki az ebben a szakaszban megújuló kilenc állomás közül négyért felelős, és energiáit már ennek a munkának az előkészítésére fordítja.

 

 

Most a még kivitelezés alatt álló déli szakasz állomásokról jelent meg látványterv, kivéve a nemrég megújult Kőbánya-Kispesti helysznt, amelynek megjelenése lényegesen nem változik. A tervek szerint őszén már korszerű terekkel találkozhatnak az M3-as metró utasai a vonal déli szakaszán - írja a cikkünk elején idézett tájékoztató.

 

A Népliget metrómegálló

A képre kattintva galéria nyílik.

 

Az Ecseri úti megálló

 

 

A Pöttyös utcai megálló

 

 

A Határ úti megálló

 

Galéria

AktuálisStrabagSwietelsky Magyarország Kft.Swietelsky Magyarország Kft.metrófelújításmetrófejlesztésM3-as metróBudapest

Hírlevél

Hirdetés