2024.04.19, Péntek
Átadták az Év Széchenyi Vállalkozása 2020 elismeréseket
Fotón az egyik díjazott, a Market Építő Zrt. székháza (Fotó: Molnár Péter/Market Zrt.)

Átadták az Év Széchenyi Vállalkozása 2020 elismeréseket

MTI

2020.09.21. 16:43 - Almási Krisztina

A Market Építő Zrt. két kategóriában is elnyerte az elismerést, míg a Weinberg’93 Kft. a termelékenység tekintetében lett díjazott.

Hirdetés

A mai napon átadták az Év Széchenyi Vállalkozása 2020-díjakat Budapesten, a Magyar Nemzeti Múzeum Dísztermében.

A díjat a Gróf Széchenyi Család Alapítvány kezdeményezte 2015-ben azzal a céllal, hogy a családi hagyományt követve elismerje és felkarolja azokat a vállalkozásokat, amelyek tevékenységükkel nemcsak a saját, hanem a nemzet boldogulását is szem előtt tartják.

 

Fotó: MTI/Mónus Márton
  • Az Év Széchenyi Vállalkozása 2020 fődíját kapta az évi ötszázmillió forint fökötti összárbevétel kategóriában a Market Építő Zrt., az évi ötvenmillió és ötszázmillió forint közötti összárbevétel kategóriában a Vesta Home Magyarország Zrt., az évi ötvenmillió forint alatti árbevétel kategóriában a Visual Cortex Kft.
  • Az Év Felelős Széchenyi Üzleti Vállalkozása 2020-díj nyertese az évi ötszázmillió forint összárbevétel fölötti kategóriában a Market Építő Zrt., az évi ötvenmillió és ötszázmillió forint közötti összárbevétel kategóriában a Foldana Ingatlan- és Követeléskezelő Kft., az évi ötvenmillió forint alatti összárbevétel kategóriában a Chocorino Kft.
  • Az Év Legsikeresebb Széchenyi Vállalkozása - A Legsikeresebb Fiatal Vállalkozó 2020-díj nyertese a Femmetex Hungary Kft. lett.
  • Az Év Széchenyi Vállalkozása 2020 Mobilitási-díját a Foldana Ingatlan- és Követeléskezelő Kft. kapta.
  • Az Év Széchenyi Vállalkozása 2020 Innováció-díj elismerésben részesült a Promotions Media Kft.
  • Az Év Széchenyi Vállalkozása 2020 Termelékenység elismerést a Weinberg '93 Építő Kft. nyerte.
  •  Az Év Széchenyi Vállalkozása 2020 Társadalmi Felelősségvállalás-díjat a Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítvány érdemelte ki.

A Széchenyi-család díjazta a koronavírus-járvány miatt kialakult veszélyhelyzetben a nemzet egységéért, egészségéért és védelméért a leghatékonyabb és legönzetlenebb segítséget nyújtó szervezeteket, vállalkozásokat. Az Év Széchenyi Vállalkozása 2020 A Család Különdíja elismerésben részesült a Pszichomenedzser Szolgáltató és Betéti Társaság, továbbá oklevelet vett át az ENEA MED Bt., a RINI Kft., Terék József egyéni vállalkozó, Faragóné Tóth Zsuzsanna egyéni vállalkozó.

 

Arató Márk, a Market Építő Zrt. kommunikációs vezetője (b), miután átvette a fődíjat az évi ötszázmillió forint összárbevétel kategóriában (Fotó: Mónus Márton/MTI)

A Gróf Széchenyi Család Alapítvány az idén először adta át a Magyar Dráma Napja alkalmából a Széchenyi-örökség Okmánya elismerést a magyar nyelv ügyéért végzett munkásság, a művészi teljesítmény elismerést.

A díjat Törőcsik Mari Kossuth-díjas színművésznek, Farkas Árpád Kossuth-díjas írónak, költőnek, Fazekas István Jókai-díjas drámaírónak, Eperjes Károly Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színésznek, Koncz Gábor Kossuth-díjas színművésznek, Serfőző Simon Kossuth-díjas költőnek és Szőcs Géza Kossuth díjas írónak, költőnek ítélték oda.

AktuálisMarket Építő Zrt.Weinberg '93 Építő Kft.díjátadók

Hírlevél

Hirdetés