2024.04.16, Kedd
Föld alatti labirintusban versenyzett a Magyar Építő Zrt.
Fotó: Dernovics Tamás/magyarepitok.hu

Föld alatti labirintusban versenyzett a Magyar Építő Zrt.

magyarepitok.hu

2020.11.03. 15:39 - Kalácska-Nagy Nóra

Ezúttal sportos oldalát mutatta meg a vállalat: speciális körülmények között futottak a kőbányai pincerendszerben.

Hirdetés

Október utolsó napján rendezték meg a Halloween Run elnevezésű futóversenyt a BBU szervezésében, ahol támogatóként és résztvevőként is jelen volt a Magyar Építő Zrt. több munkatársa.

 

Fotó: Dernovics Tamás/magyarepitok.hu

A rendezvényen több mint 1200-an indultak. A Magyar Építő Zrt. kollégái a félmaratonon és az este hat órakor kezdődő, 7 kilométeres távon mérettették meg magukat, köztük Szikszai Zoltán vezérigazgató is.

Kiemelkedő eredménnyel zárt a vállalat első embere: 39 perc 56 másodperces időt futott, és munkatársai is jó idővel teljesítették a kihívást.

A versenyzőknek nem mindennapi élményben lehetett részük; a BBU Szervezőiroda jóvoltából extra élményekkel dúsítva egy különleges földalatti labirintusban, a kőbányai pincerendszerben futhattak, amely egy egykori kőbányából kialakított földalatti tároló és járatrendszer.

 

A ma nagyrészt kihasználatlan pince valamikor a Dreher Sörgyár raktárhelysége volt. Ilyen terepviszonyok között indulhattak a versenyzők több távon:

  • 300 méteren az óvodások,
  • 700 méteren az iskolások és a családok,
  • valamint 4,3 km, 7 km és 21 km-es távokon (egyéni és váltóban) indítottak még futamokat.

 

A Magyar Építő Zrt. a Halloween Run sporteseményen kívül támogatóként jelen volt a közelmúltban rendezett Kolonics György emlékfutáson is.

Az építőipari vállalat fontos célkitűzése, hogy támogassa az ilyen és ehhez hasonló megmozdulásokat, hiszen

a valódi értékeken alapuló, tudatos életvitel kialakítása többszörösen meghálálja magát: egészséges családokat és egészséges munkavállalókat eredményez.

Galéria

AktuálisMagyar Építő Zrt.Budapestfutóversenytámogatás

Hírlevél

Hirdetés