2024.03.29, Péntek
Egy év kihagyás után ismét együtt ünnepelt a Magyar Építő - videó
Fotók: Magyar Építő Zrt.

Egy év kihagyás után ismét együtt ünnepelt a Magyar Építő - videó

magyarepitok.hu

2021.06.18. 11:50 - Kalácska-Nagy Nóra

A rendezvényen szórakoztató csapatversenyeken mérték össze ügyességüket a munkatársak.

Hirdetés

A Magyar Építő Zrt. Építő Nap elnevezésű, mára hagyománnyá vált vállalati eseményét egy év kihagyás után ismét megrendezte. Mind az építőipar, mind a Magyar Építő nehéz időszakon van túl a vírushelyzet miatt, így a kollégák még inkább átérezhették a csapat és az összetartozás jelentőségét a mostani Építő Napon.

A tavalyi év nehézségei ellenére a kivitelezések gőzerővel haladtak, hiszen év végén átadásra kerül a Magyar Zene Háza, a jövő évben zárul az Új Néprajzi Múzeum építése, a Nyugati pályaudvar felújítása is elkészül, valamint a tavalyi évben elindult a Nemzeti Atlétikai Stadion építése is. A cég teljesítménye csöppet sem veszített lendületéből, ám emberi oldalról tekintve megterhelő éven van túl a vállalat.

Fotók: Magyar Építő Zrt.

Változatos programok várták a munkatársakat

A június 4-i rendezvényt a domonyvölgyi Lázár Lovasparkban tartották zöld környezetben. A munkatársak a szabadban tölthették az egész napot látványos lovasbemutatóval és versenyekkel kiegészítve.

A nap szervezői változatos programokkal készültek; a főzőversenyen 10 csapat mérettette meg magát, majd szórakoztató csapatjátékokon mérhették össze ügyességüket. A rendezvényt színesítette, hogy érkezéstől távozásig mindenkinek lehetősége volt kvízt kitölteni, sportolni vagy éppen múzeumot és falusi udvart látogatni. A programok között szerepelt még a lovaskocsizás is.

Az eredményhirdetést és díj átadást követően Szikszai Zoltán elnök-vezérigazgató megköszönte a munkatársaknak az elmúlt nehéz időszakban nyújtott teljesítményt és munkát, valamint kifejezte örömét, hogy az eseményt idén már megtarthatták.

A napról videó is készült, amely itt megtekinthető:

 

Galéria

AktuálisMagyar Építő Zrt.rendezvény

Hírlevél

Hirdetés