2024.03.29, Péntek
Több mint 2 milliárd forintos fejlesztést kap Gyöngyös szennyvízhálózata
illusztráció (euroaszfalt.hu)

Több mint 2 milliárd forintos fejlesztést kap Gyöngyös szennyvízhálózata

ted.europa.eu

2017.10.31. 09:59 - Antal Zsófia

A Mészáros és Mészáros az EuroAszfalttal együtt közel 400 új házat köt be a csatornahálózatba, és a tisztító telepet is korszerűsíti.

Hirdetés

A Dunántúlon elnyert csatornázási feladatok mellett Gyöngyösön is jelentős szennyvízfejlesztést végez az M-E 2020 Konzorcium – derül ki a TED-en kedden közzétett értesítőből. A konzorcium tagjai a Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. és az EuroAszfalt Építő és Szolgáltató Kft.

A két cég a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) keretében 2,33 milliárd forintos beruházást kivitelez a Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft. megbízásából. A Heves megyei város szennyvízcsatorna-hálózatának fejlesztése során kiépítenek 385 új házi bekötést, és több mint 8 kilométernyi új vezetéket fektetnek le.

Korszerűsödik a szennyvíztisztító telep is: a Gyöngyös külterületén található létesítmény tisztítási kapacitása a fejlesztés lezárulta után meghaladja majd az 57 ezer lakosegyenértéket.

EuroAszfalt Kft.VízgazdálkodásGyöngyösKörnyezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP)szennyvízMészáros és Mészáros Kft.

Hírlevél

Hirdetés