2024.04.25, Csütörtök
Ezek a cégek újítják fel a Szeged-Csanádi Egyházmegye iskoláit
makoikatolikus.hu

Ezek a cégek újítják fel a Szeged-Csanádi Egyházmegye iskoláit

MTI, kozbeszerzes.hu

2017.09.01. 09:43 - Antal Zsófia

Uniós támogatásból hét település iskolái és óvodái kapnak energetikai korszerűsítést, a munka januárra mindenhol befejeződik.

Hirdetés

A Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) keretében korszerűsítik a Szeged-Csanádi Egyházmegye hét köznevelési intézményének energetikai rendszerét - tájékoztatott Sztrémi Zsuzsanna, az egyházmegye vezető pályázati referense. A tervek szerint 2018 januárjára befejeződő fejlesztések célja az épületek üzemeltetésének hatékonyabbá tétele, a fenntartási költségek csökkentése.

A korszerűsítés elvégzésére már lezajlottak a közbeszerzések, a hét intézményen három cég dolgozik majd, a szerződések összértéke nettó 342,1 millió forint.

A székesfehérvári DNA Development Kft.:

  • Mezőtúron a Szent István Katolikus Általános Iskolában és Óvodában kicseréli a nyílászárókat, valamint korszerűsíti a gépészeti rendszert.
  • A Makói Katolikus Általános Iskolában és Óvodában az épületek külső hőszigetelését, a nyílászárók cseréjét, a gépészeti rendszer korszerűsítését végzi el, és napelemes rendszert is telepít.
  • A szegedi Fénysugár Katolikus Óvoda épületén hőszigetelés, nyílászáró csere valamint napelemes rendszer telepítése a feladatuk.

A zalaegerszegi Evo-Komplex Kft. feladatát képezi:

  • a pusztaföldvári Szent Imre Katolikus Általános Iskolában és Óvodában az épületek külső hőszigetelése, a nyílászárók cseréje, a gépészeti rendszer korszerűsítése, és napelemes rendszert is telepítenek a következő hónapokban.
  • A Gerendáson található Szent Erzsébet Szeretetotthon IV. telephelyén hőszigetelést, nyílászáró cserét, fűtéskorszerűsítést végez, valamint napelemes rendszert telepít a cég.
  • A Gyulai Római Katolikus Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium épületén nyílászáró csere és fűtési rendszer korszerűsítése történik.

A zalaegerszegi Szabau Invest Kft. dolgozik:

  • Békésszentandráson a Hunyadi János Katolikus Általános Iskola és Óvoda épületeinek külső hőszigetelésén, a nyílászárók cseréjén, és a gépészeti rendszer korszerűsítése is a beruházás része.
Energetikaépítőipari cégekMakóMezőtúrenergetikai beruházásKörnyezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP)óvodafejlesztésiskolafelújításnapelemPusztaföldvárBékésszentandrásDNA Development Kft.Evo-Komplex Kft.Szabau Invest Kft.

Hírlevél

Hirdetés