2024.04.20, Szombat
Több száz munkagép között találkozik az építőipar Tökölön
(fotó: stromaexpo.bg)

Több száz munkagép között találkozik az építőipar Tökölön

magyarepitok.hu

2017.08.24. 18:06 - Hegedűs Gergely

A ÉBSZ Építőgép Kiállításon a szakmai megbeszélés mellett a munkagépeket is kipróbálhatják a látogatók és tudásukat is összemérhetik öt kategóriában a Magyarország legjobb gépkezelője címért. A belépés ingyenes, előzetes online regisztrációhoz kötött.

Hirdetés

Szeptember 14-től 16-ig rendezik meg az ÉBSZ Építőgép Kiállítást a tököli repülőtéren, egy mintegy tíz hektáros területen mindhárom nap reggel 10 és este 6 között. A hazánkban mintegy 15 milliárd forintos iparág - melynek hazai helyzetéről ebben a cikkben számoltunk be - szinte minden képviselője bemutatja gépeit, több mint 40 szakmai kiállító jön el. A látogatók helyben tesztelhetnek 58-et az építkezéseken használt lánctalpas kotrók, rakodógépek, dömperek és személyemelők közül, életszerű körülmények között. Többek között Volvo, Hitachi, Hyundai és Sunward márkájú modellek kormánya mögé is beülhetnek az érdeklődők.

 

Az Építőgép-forgalmazók és Bérbeadók Szövetsége által idén hatodszor megrendezett, jelentős méretű kiállítás a szakma kiemelt eseménye. A rendezvény fővédnöke a Nemzetgazdasági Minisztérium, a megnyitó beszédet Pomázi Gyula államtitkár tartja. Több mint 900 négyzetméternyi fedett és 3465 négyzetméternyi külső standon várják az érdeklődőket a kiállítók és több száz katonás sorrendben felállított munkagépei. A belépés és a parkolás is ingyenes lesz, a helyszínt előzetes regisztráció után lehet meglátogatni, amihez az esemény honlapjára kell ellátogatni.

 

Szakmai megbeszélések és látványos munkagépversenyek

Magyarország legnagyobb szabadtéri építőgép kiállításán a szakmai megbeszéléseken és egyeztetéseken, illetve az építőgépek tesztelésén túl látványos bemutatókat és programokat is szerveznek. Megrendezik az „Ország legjobb gépkezelője” versenyt kotró-rakodó, minikotró, lánctalpas kotró, teleszkópos rakodó és kompaktrakodó kategóriákban, az első három helyezett 200, 150, illetve 100 ezer forint értékű ajándékot kap. Emellett extrém sport bemutatókkal, a gépek közötti légtornász és akrobata produkciókkal, valamint a Stihl Timbersports Show-val várják a résztvevőket.

A kiállításon lapunk is jelen lesz, keresse a Magyar Építők standját, és vegyen részt építőipari vetélkedőnkben!

 

Iparági híreképítőipari gyártóképítőipari gépekÉpítőgép-Forgalmazók és Bérbeadók Szövetsége (ÉBSZ)

Hírlevél

Hirdetés