2024.04.19, Péntek
Svájci elismerést kapott a Terrán modern tetőcserepeiért
Terrán Zenit tető (Terrán Kft.)

Svájci elismerést kapott a Terrán modern tetőcserepeiért

magyarepitok.hu

2018.03.28. 09:10 - Szabó Ákos

Az új napelemes cserepeivel nagy érdeklődést keltő piacvezető magyar tetőelemgyártó nyújtja a legjobb ár-érték arányú szolgáltatást Magyarországon a neves svájci Icertias minősítő szerint.

Hirdetés

Nemzetközi minősítőszervezettől kapott a hazai vásárlók elismerését jelző díjat a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. A családi vállalkozásból piacvezető és jelentős mértékben exportra is termelő nagyvállalattá nőtt Terrán a svájci Icertias Best Buy Award elismerését kapta meg.

 

 

Mindemellett a Terrán márka pozíciójának, fejlődésének, illetve a vállalat innovatív szemléletének megfelelően arculatfrissítésen esett át: a jövőben az eredeti színvilágot megidéző új, modern logót használnak majd – derül ki a cég sajtóközleményéből.

 

 

A nemzetközi szinten jegyzett Icertias – más néven International Certification Association -piackutatás alapján osztja ki az elismerést. Miután a megkérdezett 1200 magyar vásárló válaszai szerint 2017-ben a Terrán cserepei adták a legjobb ár-minőség kombinációt az itthoni piacon, a vállalat megkapta a díjat.

 

Környezetkímélő innováción dolgozik a magyar cég

A Terrán a minőségi tömegtermelésben szerzett tapasztalatát nem csupán a piacon már eddig is jelenlevő tetőcserepek gyártásában tudja felhasználni. Jelentős előnyt jelent ez a vállalat számára akkor is, amikor hazai fejlesztéssel kialakított innovatív napelemes tetőcserepét, a Futuront állítja majd forgalomba.

 

Gódi Attila ügyvezető igazgató bemutatja a Futuront (magyarepitok.hu/Dernovics Tamás)

A szolárcserép a tetőelemek felületébe integrált napelemekkel működik. A Terrán a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Elektronikus Eszközök Tanszékének nemzetközileg elismert szakértő csapatával dolgozik együtt a zöld technológián.

 

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.Iparági hírektetőcserépépítőipari alapanyagoknapenergia

Hírlevél

Hirdetés