2024.03.28, Csütörtök
A legmagasabb miniszteri elismerésben részesült a Duna Aszfalt innovációs főmérnöke
Kincses Péter / magyarepitok.hu

A legmagasabb miniszteri elismerésben részesült a Duna Aszfalt innovációs főmérnöke

magyarepitok.hu

2019.07.12. 17:33 - Hegedűs Gergely

Lehel Zoltán a közlekedés érdekében végzett kimagasló tevékenysége elismeréseként kapta meg a Baross Gábor-díjat.

Hirdetés

A budapesti Magyar Vasúttörténeti Parkban megtartották a 69. Vasutasnapot. Az eseményen többek közt beszédet mondott Bártfai-Mager Andrea, a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter, dr. Mosóczi László, közlekedéspolitikáért felelős államtitkár, valamint dr. Homolya Róbert, a MÁV elnök-vezérigazgatója is.

A képre kattintva galéria nyílik


A kitüntetésátadó ünnepségen többek közt díjazták Lehel Zoltán, a Duna Aszfalt innovációs főmérnökének munkásságát is. A MAÚT közúti alelnöke a Baross Gábor-díjat vehette át a minisztertől. Lehel Zoltán a legmagasabb rangú miniszteri elismerést a közlekedés érdekében végzett kimagasló tevékenysége elismeréseként kapta meg. A díjat nem sokan kapják meg, idén összesen tizennégy szakembert tüntettek ki vele a közlekedési ágazatban.

„Ebben az évben ünneplem az 50. születésnapomat, és 25 éve vagyok a szakmában, ez a díj pedig egy újabb mérföldkő a számomra” – értékelt lapunknak a kitüntetése után Lehel Zoltán. „Az elismerés óriási büszkeséggel tölt el, mert ezt ritkán kapja meg olyan szakember, aki nem az államigazgatásban dolgozik.”

Galéria

Iparági híreknívódíjakDuna Aszfalt Zrt.

Hírlevél

Hirdetés