2024.04.24, Szerda
A MEVA is támogatja a minőségi építészetet
Illusztráció

A MEVA is támogatja a minőségi építészetet

magyarepitok.hu

2020.05.29. 15:23 - Almási Krisztina

A zsalurendszerekkel foglalkozó vállalat immár harmadik éve támogatja az egyik legrangosabb szakmai pályázatot.

Hirdetés

Két kategóriában, összesen 53 épülettel versenghetnek idén az Év háza építészeti pályázaton a nevezők a családi házak és kis társasházak, valamint középület kategóriában. A pályázat támogatói között immár harmadik éve a MEVA Zsalurendszerek Zrt. is szerepel.

„Cégvezetőként és magánemberként is szeretem ápolni a hagyományokat, így a MEVA Zsalurendszerek Zrt. vezetőjeként őszintén tudom támogatni a nehéz időkben is a független és a szakmában igazi értékeket képviselő Év háza építészeti pályázatot” - mondta Botta D. Mihály, a vállalat ügyvezető igazgatója.

 

A képen balról jobbra: Botta D. Mihály, a MEVA Zsalurendszerek ügyvezetője, Szoják Balázs, az Év háza pályázat kurátora, a 2019-es MEVA különdíjas Meininger Hotel tervezője, Vadász Bence DLA,, illetve Dévényi Sándor DLA, az Év háza pályázat egykori elnöke

 

Az Év háza a hazai építészszakma díja, amely a családi házak és a kis lakóépületek, valamint 2018 óta a középületek szakmai szempontok alapján értékelt elismerése. A pályázat zsűrije az egyik legrangosabb szakmai csoport a hazai díjak és pályázatok vonatkozásában, a díjazottjai között pedig megtalálhatók a szakma jeles képviselői. A pályázatokat az idei évben a Noll Tamás elnökletével felálló szakmai zsűri bírálja el.

Az Év háza pályázat, amely időközben az egyik legjelentősebb hazai független, szakmai pályázattá nőtte ki magát, 2020-ban már tizedik éve van jelen a szakmai közéletben.

 

 

Iparági hírekMEVA Zsalurendszerek Zrt.pályázatok

Hírlevél

Hirdetés