2024.04.18, Csütörtök
Minden idők legnagyobb építőipari sporteseményét rendezték meg
Fotók: Dernovics Tamás/magyarepitok.hu Videó: Magyar Építő Zrt.

Minden idők legnagyobb építőipari sporteseményét rendezték meg

magyarepitok.hu

2020.10.13. 12:03 - Hegedűs Gergely

A résztvevő cégek kikapcsolódást, szakmai közösségépítést, valamint az egységet erősítő élményeket nyertek az Ikarus BSE sporttelepen.

Hirdetés

Október 10-én, szombaton a magyar építőipar hagyományteremtő programjaként rendezte meg a PromoSport Kft. Budapesten a Magasépítő Kupát. A 16. kerületi Ikarus BSE sporttelepre 14 magasépítő-generálkivitelező vállalat fogadta el a meghívást, akik közül nyolc csapat nem csak a focitornán, hanem egy főzőversenyen is képviseltette magát.

 

Fotók: Dernovics Tamás/magyarepitok.hu


A legnagyobb cégek is a támogatók között

A rendezvény sajtóanyaga szerint az újszerű Magasépítők Kupa által hagyományt kívántak teremteni a legnagyobb létesítmények építésével és felújításával foglalkozó vállalatok számára. A rendezvény célja, hogy a cégek felfrissülést, kikapcsolódást, szakmai közösségépítést, valamint egységet erősítő élményt kapjanak.

A program fővédnöke a Miniszterelnökség részéről dr. Fürjes Balázs, Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára volt. Az esemény a WHB Group, az Épkar Zrt., a ZÁÉV Zrt., a Ditrói Kft., az Insular-Tech Kft. és az Elektro Profi Mobility Kft. támogatásával valósult meg.


Nagymúltú magasépítők a legjobb négyben

A nagyszabású viadal eredményeiről lapunk a Magyar Építő Zrt.-től értesült. Hazánk legrégebbi építőipari vállalata jó szerepléssel végig harcban volt a dobogóért, és végül a negyedik helyet szerezte meg. Az első helyen az Épkar Zrt. csapata végzett a Market Építő Zrt. előtt, a bronzérmet az Aktív Kft. együttese nyerte.

 

A Magyar Építő Zrt. negyedik helyen végzett csapata


A kupán mindezek mellett ezek a vállalatok vettek részt: Bayer Construct Zrt.., ETNA Trade Kft., FEJÉR-B.Á.L. Zrt., Fenstherm Future, Zrt., Insular-Tech Kft., KÉSZ Csoport, MEVA Zsalurendszerek Zrt., Most-Épker Kft., Swietelsky Magyarország Kft., WEST HUNGÁRIA BAU KFT.

 

A főzőversenyen az Épkar Zrt. bizonyult a legjobbnak, megelőzve a Swietelsky Vasúttechnika Kft. és a WEST HUNGÁRIA BAU KFT. csapatát.


Három focitornát rendeztek meg egyszerre

A Magasépítők Kupa mellett párhuzamosan került lebonyolításra a nagymúltú Infrastruktúra Kupa és a NIF Kupa is. Előbbin az infrastrukturális szektorhoz kapcsolódó minisztériumok, állami és önkormányzati vállalatok vettek részt; utóbbira az út-, vasút-és mélyépítő kivitelezők kaptak meghívást. Az Infrastruktúra Kupán a NIF Zrt., míg a NIF Kupán Terra-21 Kft. lett az első.

 

A három kupa együttes megrendezésével a résztvevők számát tekintve minden idők legnagyobb hazai építőipari sporteseménye zajlott le a hétvégén.

Galéria

Iparági hírekrendezvényMagyar Építő Zrt.Épkar Zrt.Market Építő Zrt.WEST HUNGÁRIA BAU Kft.Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF)Bayer Construct Zrt.Fejér-B.Á.L. Zrt.KÉSZ CsoportMEVA Zsalurendszerek Zrt.Most-Épker Kft.Aktív Kft.Swietelsky Magyarország Kft.Terra 21 Kft.építőipari cégek

Hírlevél

Hirdetés