2024.04.20, Szombat
Építőanyag vásárlás online? Egyre nagyobb rá a nyitottság
Illusztráció - Fotó: Dernovics Tamás/magyarepitok.hu

Építőanyag vásárlás online? Egyre nagyobb rá a nyitottság

magyarepitok.hu

2020.12.30. 11:35 - Hegedűs Gergely

Nem egyszer életre szóló döntést jelent egy ilyen vásárlás, de online is meg lehet alapozni. Íme a Terrán tippjei.

Hirdetés

Megújult tematikus portállal segít a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. a tetőépítőknek – adta hírül a magyar építőipari gyártó.

Az idén százéves fennállását ünneplő tetőcserépgyártó a Tetőtépítek nevű oldalát egy olyan információs platformmá alakította át, ahol az építkezést, felújítást tervezők egyszerűen megtalálhatják a témában felmerülő összes kérdésre a válaszokat. "A könnyedebb tartalmak, inspirációk, ötletek, szakértői anyagok iránytűként szolgálnak a döntéselőkészítéshez" - áll a közleményben.

A felületen található tippekkel többek között megtalálható a vevői igényekhez leginkább passzoló tetőcserép, tetőrendszer, valamint bővebb ismertetők az új termékek, innovációk vonatkozásában. A könnyen használható kalkulátorral pedig előre felmérhetjük, mekkora beruházással jár egy-egy projekt.


A megfontoltság jellemzi a vásárlókat

A cég a közleményben egy általa elvégzett kutatásról is beszámolt. Ebből kiderült, hogy a megkérdezettek 72,9 százaléka tervezett valamilyen jellegű otthonfejlesztő projektet, ugyanakkor 56,7 százalékuk későbbre ütemezte a nagyobb volumenű megvalósítást vagy költség szinten hozott ésszerűbb döntéseket.

A közlemény arra is kitért, hogy az építőanyagok online beszerzése még gyerekcipőben jár, de már látszik a nyitottság erre a megoldásra a vevők körében. A potenciális vevők számára a vásárlói és szakértői vélemények, valamint az anyagszükségletre vonatkozó információk a legfontosabbak.

Iparági hírekTerrán Tetőcserép Gyártó Kft.építőipari gyártóktetőcseréptetőfelújítás

Hírlevél

Hirdetés