2024.03.29, Péntek
Az EBH egyedi menüsorral készült a Magasépítők Kupára
Fotók: EBH INVEST

Az EBH egyedi menüsorral készült a Magasépítők Kupára

magyarepitok.hu, EBH

2021.10.18. 15:18 - Kolinek Nóra

Az EB HUNGARY INVEST kreatívan összeállított menüsora nemcsak a zsűri, hanem a részt vevő kollégák tetszését is elnyerte.

Hirdetés

A napokban már beszámoltunk arról, hogy második alkalommal rendezték meg a XVI. kerületi Ikarus BSE Sporttelepen az építőipar legrangosabb sporteseményét. A Magasépítők Kupa és Családi Napot tavaly hagyományteremtő céllal hívta életre a PromoSport Kft.

Az október 9-i eseményen a legnagyobb létesítmények építésével és felújításával foglalkozó vállalatok céges csapatai bizonyíthatták, hogy nem csak az építőipar területén teljesítenek magas színvonalon, hanem a focipályán és a bogrács mellett is remekül helytállnak. A rendezvény emellett kikapcsolódást, szakmai közösségépítést, valamint egységet erősítő élményt is nyújt.

A rendezvény egyik idei támogatója az EB HUNGARY INVEST Kft. A 2004 óta sikeresen működő generálkivitelező cég focicsapata lelkesen és kitartóan helytállt minden mérkőzés során, a főzőcsapat pedig rengeteg finomsággal készült a sportoló és részt vevő kollégáknak, illetve családtagoknak és a zsűrinek egyaránt.

A képre kattintva galéria nyílik!

 

Egyedi menüsorral készült a főzőcsapat

A szervezők tízfős focicsapat részére reggelit, italcsomagot, meleg ebédet állítottak össze, emellett a négyfős főzőcsapat is kapott üdvözlő csomagot.

A vállalat menüsorának kreatív elnevezésében visszaköszönt annak rövid neve:

•            E - Elixír pálinka

•            B - Banános muffin

•            H - Hagyományos lecsó kolbászkarikákkal

A fentiek mellett háromféle pogácsával, töpörtyűs előétellel és finom borokkal készültek az EBH szakácsai.

„Nagy megtiszteltetés volt számunkra, hogy a Séfek Séfe műsor zsűritagjainak főzhettünk”

 – mondták el a főzőcsapat tagjai.

Ahogy már korábban is beszámoltunk róla, a 25 résztvevőből álló megmérettetést Vomberg Frigyes, Wolf András és Krausz Gábor sztárséfek zsűrizték, akik kora reggeltől a helyszínen voltak, és szakmai tanácsaikkal segítették a csapatokat a lehető legfinomabb ételek elkészítésében.

 

Jövőre, veletek, ugyanitt!

A focikupa és a főzőverseny mellett az összes kiegészítő programon és játékon részvételi lehetőséget kaptak az EBH dolgozói és családtagjaik. A legkisebbek a kézműves gyermeksátorban alkothattak, a nagyobbak 3D rally szimulátoron és különböző VR szimulátorokon próbálhatták ki magukat. Emellett ugrálóvárral, számos zenei programmal várták a családokat.

Az eseményt követően rengeteg pozitív visszajelzés érkezett a dolgozók részéről, így amennyiben lehetőség adódik, az EBH ismét szívesen részt vesz a Magasépítők Kupán.

 

Mindenki kihozta magából a maximumot, az EBH lecsó pedig kifejezetten finom volt! Köszönöm a szervezőknek ezt a szép napot”

 − emelte ki Buzási Sándor, a cég egyik munkatársa.

„Szerintem ez egy jó buli volt, nagyon egyben volt a csapat, bíztattuk egymást”

 – tette hozzá Kovács Gergő, az EBH munkavállalója.

„Reméljük, hogy legközelebb a dobogón állhatunk foci- és főzőcsapatunkkal egyaránt”

 – összegezte az eseményt a vállalat vezetése.

Galéria

Iparági hírekEBH INVESTMagasépítők Kupa

Hírlevél

Hirdetés