2024.03.28, Csütörtök
Dobogón zárta a KÉSZ Csoport a II. Magasépítő Kupát
Fotók: KÉSZ Csoport

Dobogón zárta a KÉSZ Csoport a II. Magasépítő Kupát

magyarepitok.hu

2021.10.14. 14:00 - Kolinek Nóra

A hazai építőipar legrangosabb sporteseményén 33 induló csapat közül a KÉSZ csoport a második helyen végzett.

Hirdetés

A Promosport Kft. szervezésében második alkalommal rendezték meg a magyar építőipar legnagyobb sporteseményét, a Magasépítők Kupa és Családi Napot, amelyen a KÉSZ Csoport csapata második helyezést ért el.

Ahogy arról már beszámoltunk az eseményt október 9-én tartották a XVI. kerületi Ikarus BSE Sporttelepen. Összesen 33 focicsapat és 25 főzőcsapat vett részt a küzdelmekben, vagyis az indulók száma közel megduplázódott 2020-hoz képest.

A képre kattintva galéria nyílik!

 

A csoportmérkőzések után a legjobb 16 együttes egyenes kieséses rendszerben folytatta a küzdelmeket, melyek végén a címvédő Épkar Zrt. és a KÉSZ Csoport vívta a döntőt. Komoly csatában végül az Épkar Zrt. csapata nyert 2-1-re.

A megmérettetésen összesen 33 csapat indult, az első helyen végül tehát az ÉPKAR Zrt. végzett, a második a KÉSZ csoport lett, dobogó harmadik fokát pedig az AKTÍV Kft. foglalhatta el.

Az esemény nem csak a futballról szólt, hanem a részt vevők összemérhették tudásukat egy főzőverseny során is, illetve a PromoSport Kft. a helyszínen adománygyűjtés szervezett a Budai Gyermekkórház részére. A fentieken túl társas- és készségfejlesztő játékokat, ceruzát, zsírkrétát is adományoztak az intézmény részére.

A KÉSZ Csoport csapatának tagjai:

Héder Balázs

Varga Mihály Markó

Ilyés József Levente

Kanász-Nagy László

Kiss István Roland

Krepler Benedek

Péter Sándor

Seres Tamás

Toldi Árpád Zoltán

Varga Bence Mihály

Véró Viktor

 

Galéria

Iparági hírekKÉSZ CsoportsportMagasépítők Kupa

Hírlevél

Hirdetés