2024.03.29, Péntek
Lezajlott az építőipar legrangosabb sporteseménye
Fotók: Magyar Építő Zrt.

Lezajlott az építőipar legrangosabb sporteseménye

magyarepitok.hu

2021.10.12. 16:00 - Kolinek Nóra

A második alkalommal megrendezett építőipari közösségformáló eseményen a Magyar Építő Zrt. csapatai remekül helytálltak, emellett a vállalat adományaival ismét bizonyította, hogy elkötelezett a rászorulók támogatásában.

Hirdetés

A Promosport Kft. szervezésében második alkalommal rendezték meg a magyar építőipar legnagyobb sporteseményét, a Magasépítők Kupa és Családi Napot. Az eseményt október 9-én tartották a XVI. kerületi Ikarus BSE Sporttelepen. A rendezvény célja, hogy a cégek felfrissülést, kikapcsolódást, szakmai közösségépítést, valamint egységet erősítő élményt kapjanak.

Az eseményen összesen 42 építőipari vállalat fogadta el a meghívást. A remek hangulat a focitorna mellett a bográcsos főzőversenynek is köszönhető volt, amelyen egytől-egyig kiváló ételeket kóstolhattak Vomberg Frigyes, Wolf András és Krausz Gábor sztárséfek, akik kora reggeltől a helyszínen voltak, hogy szakmai tanácsaikkal segíthessék a csapatokat a lehető legfinomabb ételek elkészítésében.

A képre kattintva galéria nyílik!

 

Nagy sikert aratott a rackapörkölt

A Magasépítők Kupa kiemelt főtámogatója a Mapei Kft., a Meva Zrt. és az Épkar Zrt.

Az eseményen hazánk legrégebbi építőipari vállalata, a Magyar Építő Zrt. szintén támogatóként vett részt.

A focikupán 33 induló csapat közül az ÉPKAR Zrt. végzett az első helyen, a második a KÉSZ csoport lett, az AKTÍV Kft. a harmadik helyezést érte el, míg a negyedik helyen a Bayer Construct Zrt. végzett. A Magyar Építő játékosai remekül helytálltak, bár a döntőbe ezúttal nem sikerült bejutniuk.

Főzőverseny első helyezettje a Possibuild Kft., a második az ÉPKAR Zrt., a dobogó harmadik fokára a MEVA Zsalurendszerek Zrt. állhatott fel. Különdíjat kapott a FITOUT Zrt.

A Magyar Építő Zrt. szakácsainak csapata rackapörköltet készített gömbölygetett tésztával, házi vágottal és fűszeres itókával.

A különleges menüsor elnyerte a zsűri tetszését, azonban a 25 résztvevőből álló megmérettetésen ezúttal nem sikerült dobogós helyezést elérni. Az elkészült ételt a focicsapat tagjai és szurkoló gárda közösen, jó hangulatban fogyasztotta el.

 

A jótékonykodás is kiemelt szerephez jutott

A PromoSport Kft. a helyszínen adománygyűjtés szervezett a Budai Gyermekkórház részére. Rendszeresen beszámolunk a Magyar Építő Zrt. jótékonysági tevékenységéről. A vállalat társadalmi felelőségvállalási programjában kiemelt szerepet tölt be a gyermekek egészségügyi és szociális támogatása. Legutóbb − többek között − a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet Kardiológiai Osztályát támogatták félmillió forint értékű adománnyal.

A Magyar Építő Zrt. természetesen most is csatlakozott az esemény felhívásához, és 500 000 Ft értékben adományozott ózonos levegő tisztító- és fertőtlenítő gépet, 2 véroxigénszint-mérő készüléket, illetve fertőtlenítőszert, pelenkát, törlőkendőt.

A fentieken túl társas- és készségfejlesztő játékokat, ceruzát, zsírkrétát is adományoztak az intézmény részére.

 

VR és rally szimulátorokon próbálhatták ki magukat a résztvevők

A rendkívül széles programkínálatban mindenki megtalálta a számára megfelelő elfoglaltságot. A legkisebbek a kézműves gyermeksátorban alkothattak, a nagyobbak 3D rally szimulátoron és különböző VR szimulátorokon próbálhatták ki magukat. Emellett

ugrálóvárral, számos zenei programmal, illetve közlekedési vállalatok nosztalgiabusz kitelepüléseivel várták a családokat.

 

Galéria

Iparági hírekMagyar Építő Zrt.Magasépítők Kupajótékonyság

Hírlevél

Hirdetés