2024.04.19, Péntek
Az A-Híd jóvoltából anyák napi koncertsorozat lesz Budapest utcáin
budapestvoices.hu

Az A-Híd jóvoltából anyák napi koncertsorozat lesz Budapest utcáin

magyarepitok.hu

2017.05.05. 08:24 - Antal Zsófia

Öt koncertet ad egy délután leforgása alatt a Budapest Voices. Az énekegyüttes vasárnap emeletes buszra száll, és Budapest különböző pontjain megállva énekel a járókelőknek. A flashmob során nem feledkeznek meg az édesanyákról sem, akiket aznap ünneplünk.

Hirdetés

Különleges koncertsorozatot valósít meg TérTurné elnevezéssel a Budapest Voices május 7-én. A 12 énekesből és egy ütőhangszeresből álló együttes egy emeletes turistabuszra pattan, és a főváros különböző pontjain megállva 20 perces minikoncerteket ad. A kórus minden állomáson más repertoárt énekel áthangszerelt underground és rock slágerekből.

Céljuk, hogy meglepjék, illetve szórakoztassák a járókelőket, turistákat. Mivel aznap van anyák napja, külön kedveskednek az édesanyáknak: a Facebook oldalukon meghirdetett játék szerint kisorsolnak anyákat, akiket családjukkal vagy barátaikkal szállítanak az állomások között. Így, ha akarnak, az összes koncerten jelen lehetnek.

Az első fellépés a Hősök terén lesz 14 órakor, ezt követően a WestEnd főbejárata előtti téren muzsikál az együttes 14:45-kor, a Nyugati tér órájánál 15:30-kor énekelnek, majd 16:30-kor a BudaPart Kopaszi-gátnál bukkannak fel. A koncertsorozatot 17:15-kor a Bikás parkban zárják. Mivel a KV2 Audio hangtechnikát a buszba szerelik, az együttes a járművet színpadként használva koncertezik mindenhol.

A TérTurné az A-Híd Építő Zrt. támogatásával jött létre. Aki szeretné a Budapest Voices-t egész estés koncerten is látni, az megteheti a Kobuci Kertben, ugyanis május 18-án az óbudai szórakozóhelyen ad nagykoncertet az együttes.

KirakatA-Híd Zrt.társadalmi felelősségvállalás

Hírlevél

Hirdetés