2024.04.18, Csütörtök
myDoka: Első osztályú ingyenes ügyfélszolgálat a Dokától
Fotók: Magyar Doka Kft.

myDoka: Első osztályú ingyenes ügyfélszolgálat a Dokától

Magyar Doka Kft.

2020.06.29. 07:00

A személyes kontaktusok mérséklésével, továbbra is igyekszünk töretlen támogatást nyújtani ügyfeleinknek. Ezért hangsúlyozzuk webáruházunk használatát, illetve a myDoka projektinformációs szolgáltatásunk előnyeit.

2020 márciusa, egy az elmúlt pár hónapot meghatározó, legtöbbünk számára eddig ismeretlen helyzetet hozott, amely mind a mai napig és még valószínűleg az év hátralévő időszakában is átírja korábbi várakozásainkat, terveinket és hatással lesz a most készülőkre is. A személyes kontaktusok alacsonyabb szinten tartásával igyekszünk a Magyar Dokánál is töretlen támogatást nyújtani ügyfeleinknek. Ezért hangsúlyozzuk webáruházunk használatát, illetve myDoka projektinformációs szolgáltatásunk előnyeit. Mivel a legtöbb ügyfelünk párhuzamosan több projekt kapcsán kéri a segítségünket, ilyenkor a zsalupark nyomon követése külön odafigyelést igényel, sok esetben akár az építkezések személyes meglátogatását is. Erre igyekszik professzionális és teljes egészében digitalizált megoldást biztosítani myDoka szolgáltatásunk, amellyel a jelenlegi helyzetben kockázatot jelentő személyes találkozások a raktárkészletek naprakészen tartásához szükségtelenné válnak.

Az elmúlt években fejlesztőink keményen dolgoztak azon, hogy még kezelhetőbbé, a szükségleteknek megfelelően strukturáltabbá válhasson a myDoka felülete, és ez a fejlesztői munka folytatódik. Fontos számunkra, hogy ügyfeleink felmerülő igényeit, észrevételeit szem előtt tartva egy olyan projektinformációs rendszert biztosítsunk, amely a lehető leghatékonyabban segíti a munkájukat. Például olyan módon, hogy a pár kattintással lekérhető kiértékelések által ellenőrizhetőbbé válik a munkafolyamat és annak gazdaságossága.

MyDoka ügyfélportálunk egyetlen kattintásnyi közelségbe hozza a valós idejű projektspecifikus adatokat. Olyan nélkülözhetetlen információk számontartásának megkönnyítéséhez ad egyszerű, bárhol és bármikor elérhető felületet, mint az építkezés készletei és anyagmozgatási folyamatai. Azért hogy tényleg mindig csupán egy kattintásra legyenek az adatok, asztali számítógépre, okostelefonra és tabletre is optimalizáltuk rendszerünket, hogy az irodában, az otthonunkban, az építési területen és akár útközben is elérhető legyen.

A képre kattintva galéria nyílik!

 

Digitális adatrögzítés, kevesebb papír

Rengeteg felesleges papírmunka spórolható meg a program használatával, sőt a felhasználói azonosítóval és jelszóval védett digitális felületen tárolt és módosított adatok mindig naprakész információval szolgálnak. A felhasználói jogosultságok megadásával szabályozható, hogy adott információhoz csak az arra illetékes kolléga férjen hozzá. Egy-egy fiókhoz több felhasználót is hozzáadhatunk, akiket a munkakörüknek megfelelően különféle jogosultsági szintekkel ruházhatunk fel. A felhasználói szerepek testreszabhatók, számos beállítási lehetőség közül lehet választani, úgy mint a meghatározott raktárkészlet-, pénzügyi információk vagy a projektek kiértékeléséhez kapcsolódó hozzáférések.

Az intuitív navigáció gyors és felhasználóbarát munkát tesz lehetővé, a logikus projekt kezelésnek köszönhetően, pontos képet kaphatunk egy szempillantás alatt a használatban lévő anyagok listájáról, melyekkel különféle műveleteket hajthat végre. A platformra feltölthető dokumentumok pedig rugalmasabbá teszik a kommunikációt partnereinkkel, illetve a Letöltések menüpont alatt elérhető felhasználó kézikönyvek könnyen elérhető támpontokat nyújthatnak az építkezésen.

Amennyiben az Ön cége még nem rendelkezik myDoka fiókkal, úgy az erre irányuló kérelmét a vonatkozó regisztrációs adatlap kitöltésével küldje el részünkre, a [email protected] e-mail címre, mely alapján pár órán belül aktiváljuk fiókját.

Galéria

KirakatMagyar Doka Kft.ügyfélszolgálatmyDoka