2024.04.16, Kedd
Minőség Magyarországról: Steelvent kerítésrendszerek
Az M4-es metró járműtelepe Kelenföldnél (fotók: Steelvent)

Minőség Magyarországról: Steelvent kerítésrendszerek

Steelvent

2020.12.29. 12:00

A Steelvent kerítéseit, kapuit és térelválasztóit olyan projektekben használják, mint a ZF egri gyáregysége, a Zalazone önvezető tesztpálya, a Groupama Aréna, vagy éppen a Debreceni Nemzetközi Repülőtér.

A miskolci székhelyű Steelvent Zrt. 27 éves, többgenerációs, magyar családi vállalkozás. Az eredetileg autóipari húzott rúd- és tekercsacél gyártómű egy évtizeddel ezelőtt kiegészült egy új, korszerű, építőipari termékeket gyártó bátonyterenyei üzemmel. A fiatal építőipari divízió termékei - táblás és tekercses kerítések, úszó és nyílókapuk, egyedi kerítéselemek, térelválasztók, gabion kerítések és támfalak - ma már Magyarország minden megyéjében megtalálhatóak.

 

Groupama Aréna (fotók: Steelvent)

 

Számos elismerés is bizonyítja a termékek kiemelkedő színvonalát

A cég közlése szerint az új divízió büszkén kijelentheti, hogy a vállalat már korábban autóipari beszállítóként bevezetett minőségpolitikáját az építőipari termékek gyártása során is sikerrel alkalmazza. A TÜV által évente minősített Steelvent Zrt., az ISO 9001:2015 rendszer keretein belül fejleszti és gyártja termékeit.

 

Sasad Resort

A vállalat innovációs tevékenységének köszönhetően 2011-ben elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat, majd 2019-ben az IFKA minősített ipar 4.0 ezüst oklevelet szerzett.

A Steelvent Zrt. 2020-ban a táblás kerítések gyártásának folyamatát teljeskörűen automatizálta.

 

Nemzetközi minőséget állítanak elő

 

A cég terméke a debreceni nemzetközi repülőtéren

Az elmúlt években a Steelvent bizonyította, hogy magyar gyártóként nemzetközi minőséget tud előállítani, mind termék, mind a szolgáltatások minőségét illetően. Az előkészítő folyamataikban fejlesztő mérnökeik szorosan együttműködnek a fővállalkozó tervezőivel, így alakítva ki az elvárt összetételt, hogy az minőségében és technikailag is tökéletes legyen.

A nagyobb építőipari projekteken túl törekednek a lakossági igényeket is kiszolgálni.

Viszonteladói hálózatuk pedig a teljes országot lefedi, “Kinizsi” és “Toldi” nevű táblás kerítéseik, “Huba” és “Előd” kapuik így megtalálhatóak országszerte. Regionális képviselőik nem pusztán eladási tevékenységet látnak el, hanem szakmai tanácsokkal is ellátják az érdeklődőket, legyen szó akár egy rendszer összeállításáról, vagy telepítéséről.

A Steelvent fontosnak tartja, hogy vállalásaikat a kölcsönös bizalmon alapuló együttműködés, a közvetlen szakmai kapcsolattartás és minőségorientáció jellemezze. 

 

Avalon Park

Hisszük, hogy ennek az elkötelezettségnek köszönhető, hogy az elmúlt években munkáink között szerepelt az új Bozsik Stadion, a Honvédség új veszprémi raktárbázisa, vagy éppen a Metró 4 Járműtelep kiemelt biztonságot igénylő kerítésrendszerének gyártása és telepítése is. Büszkék vagyunk arra, hogy legújabb innovációnkkal, a beülőfüles Dózsa” nevű oszloptípusunkkal, a legszigorúbb nemzetközi SRA előírásnak megfelelő kerítésrendszert gyárthattunk a Debreceni Nemzetközi Repülőtér beruházás számára – mondta el Czél Péter vezérigazgató.

A Steelvent Zrt. 10 éve kezdte meg tevékenységét a magyar építőiparban is. A kitartó, a minőséget szem elől nem tévesztő és az innovációra sokat fordító cég mára megkerülhetetlen szereplőjévé vált ennek az építőipari beszállítói, szolgáltatói területnek.

 

GSI Hungary

Galéria

KirakatSteelvent Zrt.építőipari alapanyagoképítőipari cégekinnovációtechnológia