2024.04.18, Csütörtök
Már állnak a kistarcsai sportcsarnok tartópillérei
kistarcsa.asp.lgov.hu

Már állnak a kistarcsai sportcsarnok tartópillérei

kistarcsa.asp.lgov.hu

2016.08.22. 17:18 - Antal Zsófia

A Laterex és az E-Builder a csarnok burkolásával és a belső szereléssel folytatja a munkát, amely már a decemberi határidő előtt elkészülhet.

Hirdetés

Áprilisban indult a Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program kistarcsai beruházása, ahol a Nemzeti Sportközpontok 1651 négyzetméteres tornacsarnokot építtet.

A közbeszerzésen a Laterex Építő Zrt. és az E-Builder Kft. közös ajánlattevők által alkotott konzorcium nyert. Az Ifjúság téren 283 millió forint értékben építik meg a meglévő iskolaépülethez csatlakozó csarnokot, melyben 20x40 méter alapterületű küzdőtér lesz, valamint öltözők, msodók, tanári szoba és tároló helyiségek.

Augusztus elején felállításra kerültek a csarnokszerkezet tartóoszlopai, pillérei. Elkészült a szociális épület falazása, tetőszerkezete, vízszigetelése (ebben kapnak helyet az öltözők és a mosdók). Elkezdődött a tereprendezés, most pedig a belső szerelés, illetve a csarnokszerkezet burkolása következik. A kivitelezők szerint a decemberi véghatáridő előtt elkészülhetnek.

Galéria

LATEREX Építő Zrt.Mi épül?építőipari cégeksportcsarnokNemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési ProgramKistarcsa

Hírlevél

Hirdetés