2024.04.20, Szombat
5200 négyzetméternyi új raktárral bővített a magyar fuvarozó cég
(galamboslogistic.hu)

5200 négyzetméternyi új raktárral bővített a magyar fuvarozó cég

mti

2016.10.22. 11:00 - Hegedűs Gergely

A folyamatosan növekedő Galambos-csoport raktárterülete csaknem 20 ezer négyzetméteresre bővült.

Hirdetés

Megint bővítette, ezúttal 5200 négyzetméterrel raktározási kapacitását a vépi székhelyű Galambos Logistic Kft, amely a száz százalékos magyar tulajdonban lévő Galambos Cégcsoport tagja.

A bővítéssel a Vas megyei településen a logisztikai bázis összes raktárterülete eléri a 19 ezer négyzetmétert, amelyhez kétezer négyzetméternyi iroda, 140 egységből álló kamionparkoló, valamint egy vendéglátóipari egység is tartozik.


A körmendi bútorgyárat speciális szerelvényekkel szolgálják ki

A cégcsoport szállítmányozási cége, a Galambos Trans Kft. 55 tehergépjárművel rendelkezik, belföldre és külföldre is szállít. A körmendi Ada bútorgyár termékeit például 20 darab úgynevezett csereszekrényes pótos szerelvénnyel fuvarozzák Nyugat-Európába. A gépjárműparkjának átlagéletkora mindössze két év.

A cégcsoport harmadik tagja a Galambos Grill Kft. amelyet 2007-ben a várakozó kamionosok kiszolgálására hoztak létre, ám az étteremnek ma már széles vendégköre van.


Negyedszázados évfordulót ünnepelnek a bővítéssel

Galambos Tamás, aki testvérével, Balázzsal a cégcsoport társtulajdonosa az MTI-nek elmondta: az újabb fejlesztés átadását azért időzítették október 21-ére, mert 25 éve e napon alapította a családi vállalkozást édesapjuk, Galambos Gyula.    

Galambos Tamás szólt arról is, a cégcsoport árbevétele 2014-ben 2,4 milliárd forint, 2015-ben pedig 2,8 milliárd forint volt, 2016-ban pedig terveik szerint 3,1 milliárd forint körül alakulhat. A csoport több mint háromszáz embernek ad munkát.

 

Mi épül?csarnoképítés

Hírlevél

Hirdetés