2024.04.20, Szombat
6 ezer négyzetméteres üzletét újította fel a Spar Pesterzsébeten
elelmiszer.hu

6 ezer négyzetméteres üzletét újította fel a Spar Pesterzsébeten

MTI, elelmiszer.hu

2016.11.24. 10:19 - Antal Zsófia

A 25 éves cég folyamatosan bővíti és korszerűsíti üzlethálózatát, a jelen projekt költsége 2 milliárd forint volt.

Hirdetés

Átadták a megújult pesterzsébeti Interspart, amelynek modernizálására a vállalat csaknem kétmilliárd forintot fordított - közölte a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. szerdán. A főváros XX. kerületében 1998-ban megnyitott, most kívül-belül megújult 6 ezer négyzetméteres hipermarket a korábbinál több, összesen 95 szakképzett eladónak biztosít munkát.

Az üzlet eladótere 3500 négyzetméteren több mint 20 ezer terméket kínál. A vásárlókat a bejáratot követően egy piactér jellegű zöldség-gyümölcs részleg fogadja, ahonnan a látványpékség mellett a friss pékáru zónán keresztül juthatnak el a csemegepultig. A hagyományos kasszák mellett új kasszainformációs rendszer épült ki. Az új mozgólépcsők és mozgójárdák segítségével a vásárlók még kényelmesebben közelíthetik meg az üzletet a szabadtéri és a fedett parkolóból is. Az áruház előterében pedig mobiltelefon töltőpontot alakítottak ki.

Az idén 25 éves társaság alapítása óta több mint egymilliárd eurót (mintegy 300 milliárd forint) költött beruházásokra. Az üzlethálózat folyamatos bővítése mellett minden évben jelentős összeget fordítanak meglévő üzleteinek korszerűsítésére. Ebben az évben 20 áruház újult meg, 4 új áruházat adtak át, korábbi közlésük szerint 23 milliárd forintot fordítanak fejlesztésekre Magyarországon

Maczelka Márk, a Spar Magyarország kommunikációs vezetője elmondta: a hipermarket formátumot a Spar vezette be Magyarországon 21 évvel ezelőtt, amikor Győrben megnyílt az első Insterspar. A vállalatnak 345 Spar szupermarkete van, valamint 32 Interspart és 108 Spar Partner franchise üzletet üzemeltet, munkavállalóinak száma meghaladja a 13 ezret.

Mi épül?épületfelújításPesterzsébet

Hírlevél

Hirdetés