2024.04.16, Kedd
Elkészült a Goodman gyáli logisztikai csarnoka
(illusztráció)

Elkészült a Goodman gyáli logisztikai csarnoka

mti

2016.11.17. 10:05 - Hegedűs Gergely

Az ingatlanfejlesztő 44 500 négyzetméterre növelte bérbe adható területét, a következő fejlesztése egy másik Pest megyei települést, Üllőt érinti.

Hirdetés

Több mint 22 ezer négyzetméteres csarnokkal bővítette a gyáli logisztikai központját a Goodman Csoport. A cég a most épült csarnokból mintegy 4750 négyzetméternyi területre előbérleti megállapodást kötött a logisztikai szolgáltatásokat nyújtó ADR Logistics Kft.-vel. Két további, egyenként 9750, illetve 7700 négyzetméternyi egységre még nincs bérlő, így az spekulatív fejlesztésként valósul meg.

A beruházással a gyáli központ teljes bérbe adható területe 44 500 négyzetméterre nőtt. A központ 22 kilométerre fekszik Budapesttől és 15 kilométerre van a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtértől, az M5 autópálya és az M0 autóút csomópontjánál.


Gyálon befejeződött, Üllőn még ezután jön a bővítés

Az ingatlanfejlesztő magyarországi vezetője Kerekes István az átadón elmondta, az ausztrál gyökerű cég három parkkal van jelen Magyarországon: Gyálon, Üllőn és Kecskeméten. Beszámolt arról is, hogy Gyálon a mostani beruházással minden lehetőséget kihasználtak, Üllőn azonban további fejlesztési lehetőségek vannak. Hozzátette, a társaság szándéka, hogy nemcsak Üllőn bővít, hanem keresi a további fejlesztési lehetőségeket Magyarországon. Kerekes István emellett bejelentette, hogy az új fejlesztés kapcsán a Goodman 15 ezer eurót (mintegy 4,5 millió forintot) adományoz a kecskeméti SOS gyermekfalunak.

A saját tulajdonú ipari ingatlanok fejlesztése és kezelése terén vezető Goodman 23 milliárd euró értékű ingatlanvagyont kezel Európa-szerte, amelyek alapterülete több mint 17 millió négyzetméter.

Pápai Mihály polgármester az átadáson arra hívta fel a figyelmet, hogy Gyál az elmúlt 14 évben nem emelte az építmény- és az iparűzési adót, és ez továbbra sem áll szándékukban.

Mi épül?ipari ingatlanokingatlanfejlesztésGyál

Hírlevél

Hirdetés