2024.04.20, Szombat
Kilencemeletes hotelt épít Budapest belvárosában a Hilton
news.hiltongardeninn.com

Kilencemeletes hotelt épít Budapest belvárosában a Hilton

news.hiltongardeninn.com

2017.01.30. 12:19 - Antal Zsófia

2018-ban nyílik meg a VI. kerületben a szállodavállalat harmadik fővárosi egysége, mely a Hilton Garden Inn márkát képviseli majd.

Hirdetés

A Hilton szállodavállalattal kötött franchise-megállapodás keretében az Accent Hotel Management a lánc első szállodáját nyitja meg az országban, Hilton Garden Inn Budapest City Centre néven. A Lázár utca 11-13. alatt felépülő 214 szobás hotel a Hilton harmadik szállodai egysége lesz Budapesten.

Az újonnan épülő hotel legfelső, 9. szintjéről remek kilátás nyílik majd a Szent István-bazilikára és az operaházra. A szállodában látványkonyhás reggelit, a la carte ebédet és vacsorát kínáló étterem, valamint hangulatos bár is várja a vendégeket. A Hilton Garden Inn márkára jellemző Pavilion Pantry is helyet kap, amely egy nonstop delikátüzlet: italok, harapnivalók és a legszükségesebb egészségügyi és kozmetikai termékek beszerzésére nyílik lehetőség. A szálloda amellett, hogy jó ár-érték arányt ígér, az üzleti vendégek elvárásainak is maximálisan szeretne megfelelni: a három tárgyalótermen kívül minden igényt kielégítő business center is a vendégek rendelkezésére áll majd.

John Greenleaf, a Hilton Garden Inn márkáért nemzetközileg felelős igazgató az új budapesti szállodafejlesztést bejelentését a márka számára rendkívül sikeres 2016-os év tökéletes zárásaként értékelte. „A Hilton Garden Inn jelenleg 50 szállodával van jelen Európában, amit további 40 folyamatban lévő projekt követ majd a közeljövőben. Közép-Európa kiemelten fontos a lánc fejlődésében" - emelte ki az igazgató. Hozzátette, hogy 2017-ben is számos új szálloda, köztük a romániai Hilton Garden Inn Bucharest Old Town nyitását tervezik.

Mi épül?szállodaberuházásTerézváros

Hírlevél

Hirdetés