2024.03.28, Csütörtök
A Magyar Építő és a Fejér-B.Á.L. kivitelezi Bicske új járási hivatalát
bicske.hu

A Magyar Építő és a Fejér-B.Á.L. kivitelezi Bicske új járási hivatalát

kozbeszerzes.hu, bicske.hu

2017.02.12. 20:48 - Antal Zsófia

A havi háromezer ügyfelet kiszolgáló intézmény jelenlegi, 43 éves otthona helyett modern és gazdaságosabb új épületet kap.

Hirdetés

A Bicskei Járási Hivatal új épületét, a hozzá tartozó parkolókat és a bekötőút alépítményi munkáit az F-M Bicskei Járási Hivatal Konzorcium kivitelezi, melynek tagjai a Fejér-B.Á.L. Zrt. és a Magyar Építő Zrt. 646,3 millió forintból elkészül egy „U” alaprajzú, pincével, földszinttel és emelettel rendelkező hivatali épület, valamint 55 parkolóhely.

Az építkezéssel a Fejér Megyei Kormányhivatal célja egy új igazgatási centrum létrehozása, mely a polgármesteri hivatal közvetlen szomszédságában épül meg. Az épületet a kormányhivatal munkatársai tervezték meg. Alapterülete 2333 négyzetméter lesz, ami az eddig használt épületek alapterületénél mintegy 100 négyzetméterrel kisebb, de tartalmazni fog egy többfunkciós, 133 négyzetméter alapterületű, 86 fő befogadására alkalmas előadótermet, kormányablakot, továbbá nagyobb ügyfélteret alakítanak ki benne. Fűtése várhatóan évi közel 4 millió forinttal lesz olcsóbb a korábbi épületnél.

A Bicskei Járási Hivatal jelenlegi épülete 1974-ben épült, nagyon leromlott állapotú. 14 településről érkeznek ide ügyfelek, havonta összesen közel háromezren. Velük jelenleg 63 hivatali munkatárs foglalkozik Bicskén.

Magyar Építő Zrt.Fejér-B.Á.L. Zrt.Mi épül?közintézményekBicske

Hírlevél

Hirdetés