2024.04.19, Péntek
Megtriplázta vecsési alapterületét az amerikai csomagszállító
(fotó: mti)

Megtriplázta vecsési alapterületét az amerikai csomagszállító

mti

2017.03.07. 15:31 - Hegedűs Gergely

A UPS Magyarország több mint ötezer négyzetméteren emelt új logisztikai központot és székházát.

Hirdetés

Átadták a UPS Magyarország beruházását Vecsésen az Airport City logisztikai park területén. Az amerikai csomagszállító cég tavaly nyáron tette közzé, hogy kétmillió dollárból (mintegy 590 millió forintból) logisztikai központot hoz létre a Pest megyei településen.

Jim Kearney, a UPS Magyarország vezetője ismertette, hogy a zöldmezős beruházásban épült létesítmény a korábbi magyarországi csomagszortírozónál háromszor nagyobb, 5200 négyzetméter alapterületen helyezkedik el. A vecsési bázis nemcsak a magyarországi, hanem regionális központként is működik majd, innen irányítják a magyar, a román és a görög operációt.    

A vecsési központban 140-en dolgoznak több műszakban, itt alakították ki a UPS Magyarország székházát, továbbá a cég kiscsomag és teheráru továbbítási üzletágainak irodáit.

A UPS kiscsomag szállítási, ellátásilánc-megoldás, illetve egészségügyi logisztikai szolgáltatásokat nyújt, 430 ezer alkalmazottat foglalkoztat 220 országban. Hazánkban 1989 óta van jelen, hét magyarországi létesítményében több mint 350 munkavállalót foglalkoztat, nyolcvan járműből álló flottával rendelkezik.

Mi épül?Vecséslogisztika

Hírlevél

Hirdetés