2024.03.19, Kedd
Évek óta üresen kongó épületből születik a főváros legújabb irodaháza

Évek óta üresen kongó épületből születik a főváros legújabb irodaháza

portfolio.hu, hvg.hu

2017.04.24. 13:38 - Hegedűs Gergely

A több mint 20 ezer négyzetméteres korábbi bútoráruház Skylight City néven újul meg a Wing fejlesztésében.

Hirdetés

Irodaházzá alakítják át Budapest egyik évek óta kihasználatlan épületét – írja a hvg.hu. A Róbert Károly körúton álló épület 2006-ban bútoráruházként épült fel, ám a Material Center később bezárni kényszerült. A tulajdonosok 2012-ben 50 üzlettel outletplázát terveztek ide, de ez a koncepció nem valósult meg. Az épületet többször is meghirdették az elmúlt években, egyre csökkenő irányárral.

"Magas minőségű, mégis költséghatékony irodaház lesz a korábban kereskedelmi ingatlanként működő Material Center épületéből – idézi a cikk a beruházást végző Wing infatlanfejlesztőt.

A több mint 20 ezer négyzetméteres, jelenleg nagyon alacsony kihasználtságú – egy-két üzletet leszámítva üresen álló - épület Skylight City néven újul meg.

A portfolio.hu azt írja, az előkészítő munkák már elkezdődtek, az épület várhatóan még idén megnyitja kapuit a leendő bérlők számára. Szintenként 2400 négyzetméternyi irodát alakítanak ki, amit igény szerint tovább lehet osztani, így a legkisebb bérelhető alapterület 600 négyzetméter lesz. A földszinti és a mínusz félemeleti részeken kereskedelmi üzletek és éttermi egységek kapnak helyet.

Mi épül?iroda

Hírlevél

Hirdetés