2024.03.28, Csütörtök
Harminc áruházfejlesztést hajt végre idén a Spar
brandtrend.hu

Harminc áruházfejlesztést hajt végre idén a Spar

MTI, brandtrend.hu

2017.04.06. 13:56 - Antal Zsófia

Első a sorban a Zalaegerszegen most átadott hipermarket, emellett további 24 áruházat újítanak fel és 5 új üzletet nyitnak.

Hirdetés

Szerdán nyitotta újra több mint egymilliárd forintból korszerűsített Interspar áruházát a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. Zalaegerszegen. A három hónap alatt lezajlott kivitelezés során felújították és szolgáltatásaiban is bővítették a 17 éve megnyitott áruházat, ahol 93-an dolgoznak.

Az áruház 8773 négyzetméteres alapterülete nem változott, de elrendezésében és megjelenésében teljesen átalakult. Elbontották az üvegvisszaváltót, kifestették és újraburkolták a raktárat, a hátsó részre új hűtőkamrákat telepítettek. A teljes eladóteret felújították: a polcokat és kínáló pultokat egy skandináv belsőépítészeti koncepciónak megfelelően átalakították.

A hűtő-fűtő berendezéseket energiatakarékosra cserélték, a gépészeti hulladékhőt a meleg víz előállítására fordítják. A hangosítást, a tűzjelző rendszert, és az energiahálózatot hatékonyabbak váltották. A világítást környezetbarát LED-izzókkal valósították meg.

A megnyitón Szalay Zsolt, a társaság értékesítésért felelős ügyvezető igazgatója elmondta, hogy az idén további 24 áruházat újítanak fel és 5 új üzletet nyitnak. Az üzletfejlesztési beruházások összértéke több mint 23 milliárd forint.

A Spar Magyarország közlése szerint a társaság a tavalyi üzleti évet 516,4 milliárd forintos, a korábbi esztendőt 5,2 százalékkal meghaladó forgalommal zárta. Több mint 13 ezer munkavállalójával évek óta az ország egyik legnagyobb foglalkoztatójának számít.

Mi épül?épületfelújításZalaegerszeg

Hírlevél

Hirdetés