2024.03.28, Csütörtök
Üres épületből született új szálloda Hévízen
(kép: realista.hu)

Üres épületből született új szálloda Hévízen

mti

2017.04.27. 08:45 - Hegedűs Gergely

A négycsillagos, 90 szobás, magyar tulajdonban lévő szálló kialakítására az elmúlt másfél évben egymilliárd forintot fordítottak.

Hirdetés

Több mint kétszáz vendég elhelyezésére alkalmas új négycsillagos hotel nyílt szerdán Hévízen. A szerdai avatáson Kovács Nikoletta, a Bonvital Wellness és Gastro Hotel igazgatója az MTI érdeklődésére elmondta: a 90 szobás szállodában 206 vendéget tudnak fogadni. Az üzemeltetést a számos hotel működtetésében tapasztalatot szerzett Accent Hotels lánc végzi. A két étteremmel és saját wellneszrészleggel rendelkező hotelben több mint 60 alkalmazottat foglalkoztatnak.    

A tófürdőtől néhány lépésre található szálloda épülete három éve üresen állt. A magyar tulajdonban lévő hotel kialakítására az elmúlt másfél évben egymilliárd forintot fordítottak.

Az épület az 1980-as évek végéig SZOT-üdülőként üzemelt, majd a szomszédos Panoráma Hotel részeként működött, a 2010-es évek elején pedig elindult az újjáépítése. Az öt évvel ezelőtt már önálló szállodaként újranyitott hotel azonban anyagi viták miatt csak néhány hónapig üzemelt, most új tulajdonossal indította el szolgáltatásait.

Mi épül?szállodaberuházásHévíz

Hírlevél

Hirdetés