2024.03.29, Péntek
Színváltós homlokzattal épül a Józsefvárosban egy 35 lakásos társasház
képek: simonahaz.com

Színváltós homlokzattal épül a Józsefvárosban egy 35 lakásos társasház

otthonterkep.blog.hu, simonahaz.com

2017.06.16. 14:07 - Antal Zsófia

Még csak most kezdődött a Simona ház építése a VIII. kerületi Magdolna utcában, de a lakások kétharmada már el is kelt.

Hirdetés

A Mantra Development beruházásában megkezdődött az egyedi külső és belső megoldásokkal készülő, hat emeletes Simona ház építése a Józsefvárosban - adta hírül az OtthonTérkép blog csütörtökön. Az átadás 2018 áprilisában várható, de a 35 lakás kétharmada már most elkelt, még 13 lakás kapható.

A Simona ház osztrák cégtől rendelt egyedi színváltós homlokzata csak az építkezés egyik különlegessége: a projekt lényege, hogy kifejezetten a több tízezer közelben tanuló diák igényei szerint alakítják ki a kulcsrakész lakásokat. A három típusban épülő lakások mérete 32 és 100 négyzetméter között lesz, a teraszos stúdióktól a háromhálós elrendezésig.

A kisebb lakásoknál 890 ezer forintért, a kétszobásaknál 1,49 millióért teljes körű konyhai, szobai és fürdőszobai berendezéssel, gépesítve adják át a lakásokat. Extra kopásállóságú bútorok kerülnek be nem csak a szobákba, de a konyhákba is.

A Mantra egy másik, jelenleg építés alatt álló projektje, a Casa Boróka esetében már az összes lakás elkelt. A második kerületi Boróka utcában épülő, 5 csillagos lakosztályokat tartalmazó épület átadása idén novemberre várható.

Mi épül?lakásépítésJózsefváros

Hírlevél

Hirdetés