2024.04.18, Csütörtök
Felújuló épületben kap új kormányablakot a zalai kormányhivatal
maps.google.com

Felújuló épületben kap új kormányablakot a zalai kormányhivatal

orientpress.hu, kozbeszerzes.hu

2017.07.19. 11:26 - Antal Zsófia

Az energetikai felújítást is tartalmazó kivitelezést a helyi Szabau Invest végzi el.

Hirdetés

Egy tavaly októberi kormányhatározat értelmében a Zala Megyei Kormányhivatal egyes szervezeti egységei a zalaegerszegi Munkácsy Mihály utca 2. alatti, helyi védettségű épületbe költöznek. Az épületet ennek érdekében a mai kor elvárásainak megfelelően megújítják, s a beruházás részeként a földszinten a Zalaegerszegi Járási Hivatal második kormányablakát alakítják ki.

A beruházás közel 300 millió forint hazai, valamint európai uniós forrásból valósul meg. A kivitelezést a zalaegerszegi Szabau Invest Építőipari és Ingatlanforgalmi Kft. nyerte el. Feladatuk az épület vízszigetelése, valamint az egyes elöregedett, tönkrement tartószerkezetek megerősítése. A nagy belmagasságra való tekintettel acélszerkezetes osztószintek kerülnek kialakításra a kedvezőbb helykihasználás érdekében.

A mai kor elvárásainak megfelelően megújul az épület teljes gépészeti és villamos rendszere, különös tekintettel a speciális informatikai rendszerekre. A teljes alapterületen új burkolatok készülnek, és energetikai fejlesztés is megvalósul, mely tartalmazza az épülethatároló szerkezetek szigetelését, a nyílászárók cseréjét, világításkorszerűsítést, fűtéskorszerűsítést, valamint a napelemes rendszer kiépítését.

Mi épül?építőipari cégekZalaegerszegkormányablak

Hírlevél

Hirdetés