2024.04.16, Kedd
Indulhat a dunavarsányi olimpiai központ bővítése
(mnsk.hu)

Indulhat a dunavarsányi olimpiai központ bővítése

magyarepitok.hu

2017.07.24. 13:05 - Hegedűs Gergely

A több mint egymilliárd forintos projektben új uszoda és sportcsarnok épül az 1968-ban megnyitott sporttelepen.

Hirdetés

A Pharos ’95 Kft. végzi el a Dunavarsányi Olimpiai Központ első és második ütemének tervezését és kivitelezését. A TED-en közzétett tájékoztató szerint beruházás nettó értéke 1,292 milliárd forint, a közbeszerzésen az EB Hungary Invest Kft. és a Penta Industry Kft. is ajánlatott tett.

A dunavarsányi székhelyű cég az első ütemben egy új uszodát épít a Ráckevei Duna-ággal közvetlen kapcsolattal rendelkező, 5 hektáros versenysport- és szabadidő-komplexumban. Az 1750 négyzetméteres létesítmény alkalmas lesz egy 15x25 m-es úszómedence és egy 6x10 m-es bemelegítő medence befogadására a kiszolgáló helyiségekkel együtt. A kivitelezőnek a meglévő épületrészben belső átalakítást is kell végeznie, valamint új tetőt és tetőteraszt kell létesítenie.

A második ütemben egy új sportcsarnokot kell felhúzni, az 1550 négyzetméteres létesítmény alkalmas lesz egy 26x46 m méretű kézilabda pálya elhelyezésére. A második ütem részét képezi emellett parkolófejlesztés és zöldterület rendezés, út- és parkolóépítés, térburkolás.

A projektet végrehajtó Pharos '95 fő profilja a világhálón elérhető információk szerint sportpályák és sportburkolatok kivitelezése. Az 1995-ben létesített társaság legutóbbi éves nettó árbevétele 3,38 milliárd forint volt, 35 főt foglakoztat.

Mi épül?építőipari cégekDunavarsányPharos '95 Kft.

Hírlevél

Hirdetés