2024.04.19, Péntek
Rehabilitációs épületet kap a Balatonnál a Nemzeti Kézilabda Akadémia
neka.hu

Rehabilitációs épületet kap a Balatonnál a Nemzeti Kézilabda Akadémia

kozbeszerzes.hu

2017.07.11. 11:00 - Antal Zsófia

A beruházás során egy meglévő szállást alakítanak át úgy, hogy a kézilabdások aktív pihenésre, regenerációra is használhassák.

Hirdetés

A Nemzeti Sportközpontok kizárólag belső használatú rehabilitációs épületet alakít ki a Nemzeti Kézilabda Akadémia számára. A beruházás során egy már meglévő, mintegy 900 négyzetméteres szállásépületet újítanak fel és alakítanak át Balatonbogláron, a Kodály Zoltán utcában.

Az épület szerkezetileg kielégítő állapotú, de felújításra és átalakításra szorul: a környezetbe illeszkedő modern homlokzatot és új főbejáratot kap, valamint energetikailag is megújul. Elkészülte után rehabilitációs, közösségi és fejlesztő funkciókat egyaránt kell tartalmaznia, így a jelenlegi szállás és kiszolgáló funkciók mellett alkalmassá kell tenni a szabadidő eltöltésére, a közösségi életre, valamint az aktív rehabilitációra, regenerációra. A kollégiumban lakók részére büfét is kialakítanak.

A kivitelezést a keszthelyi Dunántúli Magasépítő Kft. és a nagykanizsai Z-PANNON Építőipari, Kivitelező és Fővállalkozó Kft. közösen végzik el nettó 307,9 millió forintból.

Mi épül?építőipari cégeksportberuházásokBalatonboglár

Hírlevél

Hirdetés