2024.04.25, Csütörtök

Hirdetés

Újabb élelmiszeripari nagyberuházás valósult meg Hajdú-Bihar megyében
MTI

Újabb élelmiszeripari nagyberuházás valósult meg Hajdú-Bihar megyében

MTI

2017.07.19. 15:43 - Antal Zsófia

A Nádudvari több mint egymilliárd forintból bővítette üzemét, amellyel a növekvő vásárlói igényeket igyekszik kiszolgálni.

Hirdetés

Szerdán Nádudvaron átadták a Nádudvari Élelmiszer Kft. 1,1 milliárd forintos beruházását. A fejlesztéshez a cég 553 millió forint támogatást kapott a Nemzetgazdasági Minisztérium Nagyvállalati Beruházási Támogatás Programjából.

A társaság az összegből 500 négyzetméterrel bővítette a panírüzemét, ide új technológiát is vásároltak. Emellett a húsüzem alapterülete 600 négyzetméterrel nőtt, és egy új hűtőházat is kialakítottak. Az újonnan beállított gyártósorokkal a cég növelni tudja termelését, szélesíteni termékkínálatát és a fokozott élelmiszerbiztonsági elvárásoknak is képes megfelelni. A fejlesztésekkel harminc új munkahelyet teremtettek, így már több mint 300 dolgozót alkalmaznak.

Volosinovszki János, a Nádudvari Élelmiszer Kft. ügyvezető igazgatója közölte: a tíz éve működő vállalkozás fél év alatt valósította meg a beruházást. A kapacitásbővítés a növekvő vásárlói igények kielégítését szolgálja, a társaság 2007-es 1,8 milliárdos árbevétele 2016-ra elérte a 7,4 milliárd forintot – tette hozzá.

munkahelyekMi épül?élelmiszeriparüzemfejlesztésNádudvarNemzetgazdasági Minisztérium (NGM)

Hírlevél

Hirdetés