2024.04.24, Szerda
Kerékpárutakat újít fel Hódmezővásárhelyen a Délút
maps.google.com

Kerékpárutakat újít fel Hódmezővásárhelyen a Délút

kozbeszerzes.hu, hodmezovasarhely.hu

2017.08.31. 10:50 - Antal Zsófia

A Csongrád megyei vállalat több mint két kilométeren végez rekonstrukciót a város településfejlesztési stratégiájával összhangban.

Hirdetés

Hódmezővásárhely önkormányzatának beruházásában összesen több mint két kilométernyi kerékpárút rekonstrukcióját végzi el az algyői Délút Kft. A várossal augusztus 15-én megkötött szerződés értelmében megújítják a kerékpárutat:

  • a Rárósi utcában, 1232 méter hosszan,
  • a Szántó Kovács János utcában, 850 méter hosszan.

A projekt összköltsége nettó 89 millió forint, melyből a Rárósi utcára 48 millió, a Szántó Kovács János utcára pedig 41 millió forint jut. A közbeszerzési értesítőből az is kiderül, hogy a kivitelezés során alvállalkozó bevonásával valósulnak meg egyes építési részfeladatok, valamint a burkolatfestés és a fedlapok szintbehelyezése.

A nyertes Délúton kívül ajánlatot tett még a Soltút Kft. és a Mega-Sped Kft.

A város honlapján elérhető Integrált Településfejlesztési Stratégiában is szerepel mindkét érintett terület fejlesztése. A Rárósi úton jövőre általános útfelújítást terveznek, valamint megújul az itt található orvosi rendelő (utóbbi már folyamatban van). A Szántó Kovács János utcai felújítás pedig kapcsolódik ahhoz a közlekedésfejlesztéshez, mely során körforgalommá épül át az említett utca Teleki és Pálffy utcákkal közös, balesetveszélyes csomópontja.

Délút Építő és Bányászati Kft.Mi épül?kerékpárútHódmezővásárhely

Hírlevél

Hirdetés