2024.03.29, Péntek
Háromszintes ügyészségi székház épült Jászberényben
MTI

Háromszintes ügyészségi székház épült Jászberényben

MTI, kozbeszerzes.hu

2017.11.21. 09:25 - Antal Zsófia

Az épület egyike az öt Jász-Nagykun-Szolnok megyében újonnan létrejött ügyészségi infrastrukturális beruházásnak.

Hirdetés

Átadták a Jászberényi Járási Ügyészség új székházát hétfőn. A háromszintes székházban 460 négyzetméteren irodákat, irattárat, továbbá ügyfélfogadó, kihallgató, valamint egyéb funkcionális és kiszolgáló helyiségeket alakítottak ki. A szolnoki építészek által tervezett irodaházat a kivitelező Fehérép Kft. és DNA Development Kft. tizenöt hónap alatt építették fel. A beruházás 276 millió forintba került, az építkezés teljes fedezetét az ügyészség költségvetése biztosította.

Varga Árpád főügyész az eseményen elmondta: az új Lehel Vezér téri épületnek köszönhetően megszűnik az ügyészek eddig zsúfolt, a munkavégzést megnehezítő elhelyezése, az ügyészi munka egy komfortos, a modern építészeti irányelveknek is megfelelő, korszerű irodaházban folytatódhat.

Polt Péter legfőbb ügyész átvágja a nemzeti színű szalagot, mellette Varga Árpád főügyész (k) és Kovács Lajos vezető ügyész a Jászberényi Járási Ügyészség új székháza avatásán november 20-án. (fotó: MTI)

Polt Péter legfőbb ügyész ünnepi beszédében elmondta: a 21. században jelentkező új kihívásoknak megfelelő feltételek megteremtését tűzték ki célul 2000-ben, amikor az ügyészségek infrastrukturális fejlesztéséről határoztak. Szólt arról, hogy Jász-Nagykun-Szolnok megyében a tervek szerint jövő év tavaszán elkészülő tiszafüredi beruházással együtt immár az ötödik ügyészségi épületet adhatják át.

Mi épül?építőipari cégekközintézményekJászberényFehérép Kft.DNA Development Kft.iroda

Hírlevél

Hirdetés