2024.04.18, Csütörtök
A Ke-Víz és a Közmű Generál kivitelezik a nyíregyházi kórház parkolóházát
magyarepito.hu

A Ke-Víz és a Közmű Generál kivitelezik a nyíregyházi kórház parkolóházát

kozbeszerzes.hu

2017.11.02. 12:30 - Antal Zsófia

A 2018-ra elkészülő, 361 férőhelyesre tervezett épület alapkövét két hete helyezték el.

Hirdetés

Új parkolóházat kap a nyíregyházi Jósa András Oktatókórház a Tömbkórház projekt részeként. A Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program (TIOP) támogatásával megvalósuló fejlesztésre az Állami Egészségügyi Ellátó Központ két nyíregyházi céggel kötött szerződést: a Ke-Víz 21 zRt. és a Közmű Generál Kft. kivitelezik a nettó 448 millió forint értékű projektet - derült ki a Közbeszerzési Értesítőből.

Azt október 13-án megkötött szerződés alapján egy 361 parkolóhely befogadására alkalmas, bruttó 5050 négyzetméter beépített alapterületű, kétszintes (földszint + emelet) parkolóház jön majd létre, s tartozik majd hozzá egy 50 köbméteres tűzivíz tároló és egy 50 négyzetméteres nyitott közlekedő is. Mindez 2018-ra megoldja a jelenleg 241 parkolóhellyel rendelkező intézmény férőhelyproblémáit - hangzott el a létesítmény két héttel ezelőtti alapkőletételén.

A létesítmény a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház kórházcsoport központjában, a Szent István utcában épül meg – itt található a Jósa András Oktatókórház is, mely a kórházcsoport négy tagjának egyike.

Ke-Víz 21 Zrt.kórházfejlesztésMi épül?építőipari cégekNyíregyházaparkolók

Hírlevél

Hirdetés