2024.04.20, Szombat
Megújult a tatabányaiak kedvelt áruháza
Eladók a megújult tatabányai Interspar nagyáruházban az avatás napján, november 29-én (fotó: MTI)

Megújult a tatabányaiak kedvelt áruháza

kemma.hu

2017.11.29. 15:30 - Antal Zsófia

A 17 éve épült Interspar 2,5 milliárd forintos felújításának köszönhetően új szolgáltatásokat is átadtak az áruházban, ezért új munkatársak felvételére is szükség volt.

Hirdetés

Öt hónap alatt újult meg a tatabányai Győri úton található Interspar. Az átépítés során az épület homlokzata modern megjelenést kapott, emellett megújult a belső tér is: immár átlátható, korszerű és esztétikus környezetben, több mint ötezer négyzetméteren válogathatnak a vásárlók a hipermarket több mint húszezer terméke között. Új kényelmi szolgáltatások is helyet kaptak, például létrejött egy hideg- és melegételeket kínáló SPAR toGo étterem.

A vásárlókat mozgójárdák szállítják a parkoló szintről a shopterülethez, illetve panorámalift könnyíti a mozgást. A belső tereket alacsony fogyasztású LED lámpák világítják meg.

A Spar Magyarország idén több mint 23 milliárd forintot fordított fejlesztésekre, ebből a tatabányai üzlet felújítása több mint 2,5 milliárd forintba került. A korábbi 78 fős munkavállalói létszám 85 főre nőtt az üzletben.

Az áruházkomplexum számos új szolgáltatással is várja vendégeit. Az üzletsoron a divatáru- és cipőüzletek szomszédságában mobiltelefon-szaküzlet, ékszerkereskedés és szépségszalon is helyet kapott, de arra is mód nyílik, hogy biztosítási ügyeket intézzünk vagy pénzt váltsunk. A hipermarket további praktikus szolgáltatása az autómosó.

Mi épül?Tatabányaáruházépítés

Hírlevél

Hirdetés