2024.03.29, Péntek
Megnyílt Zala megye első Burger Kingje
MTI

Megnyílt Zala megye első Burger Kingje

MTI, magyarepitok.hu

2018.03.20. 14:12 - Antal Zsófia

A 40 munkahelyet teremtő új étterem az egyetlen olyan Zalaegerszegen, ahol drive thru rendszerben is biztosítanak kiszolgálást.

Hirdetés

Mintegy 450 millió forintos beruházással nyílt meg kedden a Burger King 40. magyarországi és egyben első Zala megyei étterme Zalaegerszegen. Az éttermet a helyi Azori Alfa Ingatlanfejlesztő Kft. építette fel, az étteremláncot üzemeltető Fusion Zrt. velük kötött hosszú távú bérleti szerződést.

A 300 négyzetméter alapterületű, emellett 80 négyzetméteres terasszal és parkolóval rendelkező Burger King különlegessége, hogy geotermikus rendszerrel fűtik, s ez az első olyan étterem a városban, ami autós kiszolgálást is biztosít.

youtube.com

Balaicz Zoltán polgármester (Fidesz-KDNP) arra hívta fel a figyelmet, hogy az étterem a kivitelezőknek köszönhetően határidő előtt, alig egy évvel a tervek megfogalmazása után megépült és megnyitott. Makkay János, a Fusion Zrt. marketing- és értékesítési vezetője hozzátette, hogy a beruházás 40 új munkahelyet teremtett. A cég országszerte mintegy 1200 dolgozót foglalkoztat, a néhány héttel ezelőtt megnyitott kecskeméti után hamarosan Budaörsön nyit éttermet, és idén még további üzletnyitásokat is tervez.

Dara Zsolt, a Fusion Befektetési Zrt. vezérigazgató-helyettese ismertette: a Burger King 1954-ben indult Miamiból, mára pedig száznál is több országban több mint 15 ezer éttermet működtet. A hálózat mintegy 300 ezer dolgozója évente több mint 11 millió embert szolgál ki.

Dara Zsolt, a Fusion Befektetési Zrt. vezérigazgató-helyettese, kezében shake-ek a gyorsétteremben a megnyitó napján (fotó: MTI)
munkahelyekMi épül?építőipari cégekZalaegerszeg

Hírlevél

Hirdetés