2024.04.18, Csütörtök
Világszínvonalú zöld épülettel bővült a Váci Greens
Képek: Váci Greens

Világszínvonalú zöld épülettel bővült a Váci Greens

iroda.hu, azevirodaja.hu

2018.03.02. 15:43 - Szabó Ákos

A 2010 óta épülő irodapark negyedik tömbjét már 60 százalékban ki is adták.

Hirdetés

Átadták a Váci úti irodaépítési hullámból méretével és környezetbarát minősítésével is kiemelkedő Váci Greens Irodapark D épületét – írja az iroda.hu. A 15.647 négyzetméteres tömb kivitelezési munkáit a cseh tulajdonú ProInterier Kft. végezte el, a beruházást a belga Atenor finanszírozta.

Óriásvállalatok jönnek az óriásirodába

A környezettudatos BREEAM Excellent minősítést az irodakomplexum 2011-ben Budapesten elsőként nyerte el. Az elkészülte idejére már 60 százalékban kiadott negyedik épületet egy hazai beruházó vette meg. A létesítményt olyan óriásvállalatok választották központjukul, mint a holland Unilver, amely már január óta használja az épület 3800 négyzetméterét, vagy a az AON tanácsadó cég, amely 2000 négyzetmétert vett birtokba.

 

 

A felszín fölött hétszintes Váci Greens D az irodapark második fázisaként épült meg, korábban az első három épületben 65 ezer négyzetméternyi munkahelyet létesítettek 2010 óta. A beruházó tervei szerint a komplexumot két további, E és F jelzésű tömbökkel bővítik ki, ezek munkálatai várhatóan a következő 2-3 évben fognak lezajlani.

Mi épül?magasépítésépítőipari cégekVáci útBudapestirodaProInterier Kft.

Hírlevél

Hirdetés