2024.04.20, Szombat
Luxushotelt adtak át a győri élményfürdő mellett
A hotel közvetlen szomszédságában fekvő Rába Quelle fürdő (termalonline.hu)

Luxushotelt adtak át a győri élményfürdő mellett

gyorlusz.hu, kisalfold.hu, magyarepitok.hu

2018.04.12. 10:09 - Szabó Ákos

A Rába Quelle Boutique & Unique Hotelt közvetlenül a wellness központtal szemben alakították ki egy körülbelül félmilliárdos beruházásban.

Hirdetés

Egy korábbi panzió épületét építették át egyedi négycsillagos szállodává a győri termál- és élményfürdő közvetlen szomszédságában, az épületet nemrég adták át – számol be a gyorplusz.hu. A Rába Quelle Boutique & Unique Hotel épülete a múlt század elején készült el, korábban panzióként működött. Miután tavaly megvásárolta a vele szemközt fekvő fürdőt üzemeltető SPA Hungary Holding Zrt., egy félmilliárd forintos beruházásban teljes külső és belső felújítást kapott.

 

A szálloda szobái egyedi kialakítást kaptak (booking.com)

 

Egyedi élményt akarnak nyújtani a fürdő vendégeinek

A hotelben 17 különleges kialakítású szoba várja majd a vendégeket, mindegyik saját karaktert kapott – mondta el korábban a tulajdonos Kovacsics Imre. „Az elnevezésben a boutique arra utal, hogy egy belvároshoz közeli szállodáról van szó, viszonylag kis alapterületű szobákkal, amelyek azonban egyediek, ezért használjuk a unique szót" – emelte ki.

 

 

Többek között macaron-szobát is átadtak, amely a francia édességet idézi külsejével, toszkán szoba is van, ahol egy Vespa motorkerékpár is segíti az egyedi hangulat kialakítását. Emellett a szálloda bárját szintén kuriózumként tervezték meg. A Rába Quelle termálfürdőtől néhány lépésre fekvő hotelben kivett éjszakákhoz a wellness központba való belépő is jár.

 

booking.com

 

Hírlevél

Hirdetés