2024.03.28, Csütörtök
Négy toronyból álló irodaházat emeltek a Váci úton
Képek: blog.iroda.hu

Négy toronyból álló irodaházat emeltek a Váci úton

blog.iroda.hu, dvmgroup.com, promenadegardens.hu

2018.09.17. 11:14 - Szabó Ákos

A 25 ezer négyzetméteres Promenade Gardens jellegzetes rozsdabarna épülete a Váci úti irodafolyosó részeként épült fel a fővárosban.

Hirdetés

Átadták a napokban Budapest legújabb irodaházát: a Horizon Development beruházásában felépült Promenade Gardens tervezési és kivitelezési munkálatait a DVM group végezte el – számol be az iroda.hu. A Váci út 80. alatt található ötemeletes üzleti és szolgáltatóközpont 25 ezer négyzetméternyi kiadható tereit már majdnem teljesen elfoglalták a bérlők. Többek között a Citigroup, az Electrolux és a Celanese is telepített részlegeket a négy toronyból álló épületegyüttesbe.

 

Szellős belső terek és magas belmagasság jellemzi az irodákat

 

 

A kiemelkedően környezettudatosra és energiatakarékosra tervezett komplexum a LEED Gold, BREEAM Very Good minősítéseket is megkapta: már a kialakításánál is figyeltek arra, hogy dolgozóbarát műszaki megoldásokat használjanak. Emellett az eredetileg hatemeletesre tervezett létesítményben a teljes magasság változtatása nélkül egy emelettel csökkentették a szintek számát, hogy a belmagasság jobb munkateret biztosítson.

A Promenade Gardens különálló tömbjei szellős struktúrát alakítanak ki, a fogadótérben viszont rögtön egy nagyléptékű közösségi tér várja a belépőt. A belső kert nyugodt környezete a fejlesztők tervei szerint pedig kellemes relaxációs helyszínt nyújt az épületben dolgozó alkalmazottaknak.

Mi épül?XIII. kerületVáci útBudapestirodaDVM group

Hírlevél

Hirdetés