2024.04.20, Szombat
Idén birtokba vehetik a bérlők a 11 emeletes BudaPart Gate irodaházat
Látávnytervek: BudaPart

Idén birtokba vehetik a bérlők a 11 emeletes BudaPart Gate irodaházat

magyarepitok.hu

2019.02.22. 12:27 - Szabó Ákos

A MOL Campussal együtt a BudaPart kapuját alkotó komplexum 40 százalékát már bérbe is adták.

Hirdetés

Folyamatosan építik fel a főváros új városrészét a Rákóczi-híd budai hídfőjénél: az 53 hektáros beruházásról többször is beszámoltunk már portálunkon és TV-műsorunk stábja is ellátogatott a helyszínre. Az óriásberuházás kivitelezése a Market Zrt. fővállalkozói munkájával valósul meg, de számos más neves építőipari cég is szerepet vállal az építkezésben.

A több ütemben elkészülő fejlesztés kapcsán most az elsőként átadásra kerülő irodaházról, a 11 szintes toronnyal és 7 szintes szárnnyal felépülő BudaPart Gate-ről érkezett hír. A MOL Campus szomszédságában átadásra kerülő létesítmény lebonyolítói és műszaki ellenőri feladatait a Spányi Partners Zrt. látja el, amiről ősszel interjúban számoltunk be.

 

A BudaPart építkezése októberben (Bernát Benjámin/magyarepitok.hu)

 

Közvetlenül a Duna mellett lesznek az új irodák

A BudaPart sajtóközleménye szerint az idei év végén átadásra kerülő irodaház egy teljes szintjének bérbevételéről írtak alá megállapodást a DBH Grouppal. A magyar és román irodapiacon is jelenlevő DBH így több mint 2400 négyzetméteren nyújthat majd serviced office szolgáltatást a LEED Gold/BREEAM minősítésű toronyban, melynek így összesen már 40 százalékát bérbe is adták.

 

 

A BudaParton tapasztalható tartósan magas keresletet részben a közkedvelt dél-budai elhelyezkedésnek, a mindössze 3,5 kilométerre található belvárosnak, a vízpart nyugalmának és a szintén rekreációs lehetőséget kínáló, gondozott parkoknak tudhatjuk be - nyilatkozta az üzletkötés kapcsán Csuhay Borbála, a BudaPart beruházást vezető Property Market Kft. értékesítési és vagyonkezelési igazgatója.

Market Építő Zrt.Spányi Partners Zrt.Mi épül?ÚjbudaBudapestirodaBudaPartProperty Market Kft.

Hírlevél

Hirdetés