2024.03.28, Csütörtök
Pazar szállodával gazdagodik a Dunakanyar
Látványtervek: benkodesign.hu

Pazar szállodával gazdagodik a Dunakanyar

magyarepitok.hu

2019.04.26. 10:57 - Almási Krisztina

Komárom-Esztergom megye új, négycsillagos hotelében több konferenciaterem, teraszos étterem és számos lakosztály is helyet kap majd.

Hirdetés

Esztergomban új, négycsillagos, 8 szintes szálloda épül Mária Valéria Hotel néven, melyhez már keresik a tervezőt és kivitelezőt – derül ki az uniós közbeszerzési adatokból. A 13 200 négyzetméter alapterületű, szerkezetkész állapotú épületben a tartófalak, födémek és lépcsők már elkészültek. A következő fázisban a szakipari és szigetelési munkákat, a homlokzat kialakítását, a gépészeti és elektromos szereléseket, a burkolást, valamint a belsőépítészeti munkákat végzik el.

A szállodában összesen 149 szobát és 476 darab parkolóhelyet alakítanak ki. A pinceszinten helyet kap többet közt:

  • két elektromos autós gyorstöltő pont,
  • egy 600 adagos konyha,
  • valamint a gyermekek számára kialakított játéktér és ehhez kapcsolódó kis büfé.

 

A képre kattintva galéria nyílik meg!

 

A földszinten található majd az előcsarnok a recepcióval együtt, valamint egy 220 fős étterem külső terasszal kialakítva. Szintén a földszinten helyezik majd el a konferenciák és előadások megtartására alkalmas, 3 részre osztható, mintegy 370 fős nagytermet, ezen felül 6 kisebb termet, illetve három irodahelyiséget is kialakítanak a kisebb létszámú megbeszélésekre.

Az első három emeleten a standard szobák lesznek megtalálhatók, a 4. emeleten pedig a 26-60 m2-es lakosztályok kapnak helyet. Szintén a 4. szinten rendezik be a fitnesztermet és a wellness-részleget is.

 

 

Galéria

Mi épül?EsztergomszállodaberuházásDunakanyarhotel

Hírlevél

Hirdetés