2024.03.28, Csütörtök
Új üzleti parkot hoznak létre Dél-Budán
Illusztráció (blog.iroda.hu)

Új üzleti parkot hoznak létre Dél-Budán

MTI

2019.05.17. 11:49 - Almási Krisztina

A projekt három ütemben fog megvalósulni, amely során irodaépületeket és raktárcsarnokokat is kialakítanak.

Hirdetés

Új üzleti park építésébe kezd a White Star Real Estate a főváros XXII. kerületében Park22 néven, a beruházás értéke 15 milliárd forint.

A fejlesztés még az idei évben elindul és három fázisban valósul meg. Ennek során hat raktárcsarnok épül, amelyből háromhoz irodaépület is kapcsolódik majd. A projekt keretében kialakítanak 421 parkolóhelyet, egy 24 órás védelmi és beléptetési rendszert, valamint elektromos autótöltőket és kerékpártárolókat is.

A 15 hektáros telken a csaknem 61 ezer négyzetméter bérbeadható területhez több mint 53 ezer négyzetméternyi park tartozik majd.

A beruházás első ütemét a tervek szerint 2020-ban adják át, a további fázisokat az igényektől függően folyamatosan fejlesztik.


Jól megközelíthető helyen épül az üzleti park

Az új üzleti bázis kiváló infrastruktúrával rendezik meg, egyszerűen megközelíthető lesz vonattal, távolsági és városi buszokkal, valamint kerékpárral is. A közvetlen szomszédságában található a Campona bevásárlóközpont.

A White Star Real Estate már csaknem 350 ezer négyzetméternyi fejlesztést valósított meg Magyarországon, melyek értéke mintegy 450 millió euró. Nevéhez olyan ingatlanfejlesztések fűződnek, mint az Infopark A, az Alkotás Point, az M1 Business Park, az Airport Business Park, vagy a Market Central Ferihegy bevásárlópark.  A White Star a közép-kelet európai régióban Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában és Romániában is jelen van

Mi épül?irodaBudapest

Hírlevél

Hirdetés