2024.03.29, Péntek
Több mint 80 vízparti lakást épít a Grabarics a Balatonnál
sunset-resort.hu

Több mint 80 vízparti lakást épít a Grabarics a Balatonnál

sunset-resort.hu

2019.06.13. 09:33 - Gyöngyösi Klaudia

Az öt emeletes társasházat szokatlan stratégiával építik, ami csökkenti a kivitelezési időt.

Hirdetés

A Grabarics Építőipari Kft. a tervek szerint halad a Sunset Resort névre keresztelt társasház építésével Fonyódon. Az épület közvetlenül a Balaton partján, egy korábban üres telken, a Fürdő utca 36. szám alatt épül saját strandszakasszal.

Az épületben összesen 84 lakás készül, amiből:

  • a földszinten 11-et,
  • az 1. és 2. emeleteken 18-18-at,
  • a 3. emeleten 16-ot,
  • a 4. emeleten 13-at,
  • a legfelső szinten pedig 8 lakást alakítanak ki.

 

A Sunset Resort látványterve
A Sunset Resort látványterve


A saját strandrész mellett saját parkolója is lesz a lakóknak

A városközponthoz közeli terület szomszédságában egyszerre több építkezés zajlik. A Sunset Resort különlegessége, hogy az itthon megszokotthoz képest szokatlan mennyiségben alkalmaznak előregyártott vasbetonszerkezeteket. Ezzel a stratégiával a terhelhetőség növekedni, a kivitelezési idő pedig csökkenni fog. A személygépkocsik behajtására az utcáról két kapubehajtó is szolgál, ahonnan elérhetőek a telken belüli és az épületen belüli parkolók is.

 

A Sunset Resort látványterve

 

A falak mészhomoktéglából épülnek, és mivel a Balaton partjáról van szó, szükséges az épület mélyalapozása és cölöpözése. A lakásokban úsztatott aljzaton kerámia, illetve laminált parketta burkolatok készülnek. A teraszokon pedig csúszásmentes greslap burkolat lesz. Mindezek mellett az épületben egy 13 és egy 8 személyes lift is épül.


A vásárlók személyre szabhatják a lakásaikat

A vevők külön kérésére lehetőség van arra, hogy saját lakásukra vonatkozóan módosítási javaslatot fogalmazzanak meg, az eladó által megadott ütemterv szerint, amit részletesebben ide kattintva olvashatnak. Emellett szabadon választhatnak az adott mintakollekciókból az alábbi anyagok és alternatívák tekintetében: belső ajtók színválasztéka, hidegburkolat és parketták színválasztéka.

Mi épül?Grabarics Kft.BalatonFonyódlakásépítésúj építésű lakások

Hírlevél

Hirdetés