2024.04.20, Szombat
Önkiszolgáló konténerpark nyílt Vértesszőlős határában
Titan Containers

Önkiszolgáló konténerpark nyílt Vértesszőlős határában

magyarepitok.hu

2020.01.25. 08:00 - Gyöngyösi Klaudia

A létesítményt automatikus őrzés-védelemmel látták el, és a nap 24 órájában felkereshető.

Hirdetés

A dán tulajdonú Titan Containers magyarországi leányvállalata és az Investum Kft. közösen megnyitotta Komárom-Esztergom megye első önkiszolgáló raktárbázisát. A bázis a térség lakói és kisvállalkozói számára jött létre, a Tatabánya és Vértesszőlős között elterülő Sztráda Üzleti Parkban, az M1-es autópálya lehajtójának közelében - derül ki a cég sajtóközleményéből.

A raktárbázis 51 konténerből áll, ami igény szerint 200-ra bővíthető. A telep egyedülálló automatizált belépési rendszerrel és rugalmas bérlési lehetőséggel létesült, továbbá biztonságos, higiénikus alternatívát nyújt a megszokott tárolási, raktározási lehetőségekhez képest.

A konténerek igény szerinti 14 és 28 négyzetméter, az emeleti szinteken pedig 7 négyzetméter méretben bérelhetők. Az elkerített területet kamerarendszerrel és mozgásérzékelőkkel őrzik. A beruházás értéke a teljes kiépítés után megközelíti a 400 millió forintot. A TITAN Containers-nek a 2014-es magyarországi piacra lépését követően ez már a negyedik önkiszolgáló parkja.

 

A kisebb eszközök mellett autók tárolására is alkalmasak a konténerek

Az önkiszolgáló raktárkonténerek rendkívül sokrétűen használhatók:

  • tarthatók itt háztartási eszközök,
  • motorkerékpárok,
  • kisgépek és berendezések,
  • anyagok,
  • áruféleségek és egyéb ingóságok,
  • de akár személygépkocsi tárolására is alkalmas.

A hazai igényt jól mutatja, hogy az eddigi konténerparkoknál a megnyitást követő 2-3 hónapon belül bővítésre volt szükség, és azóta is teltházzal vagy magas kihasználtsággal üzemelnek.

Mi épül?Vértesszőlőskonténerparkinnováció

Hírlevél

Hirdetés