2024.04.20, Szombat
2020 utolsó negyedévében készül el a Szervita Square
Látványterv: szervita.com

2020 utolsó negyedévében készül el a Szervita Square

bbj.hu, magyarepitok.hu

2020.06.29. 13:10 - Szabó Ákos

A Budapest Belvárosában épülő látványos luxusközpontot a DVM Group kivitelezi, a mélyépítési munkákat pedig a cég partnereként a HBM Soletanche Bachy végezte el.

Hirdetés

Az elmúlt időszak az irodapiacra gyakorolt hatásairól kérdezett ingatlanbefektetőket a Budapest Business Journal. Az elemzések mellett egy konkrét beruházás átadási idejéről is szó esett: a Horizon Development fejlesztésében megvalósuló Szervita Square-ről is, mely 2020 negyedik negyedévében készül el Kovács Attila ügyvezető partner elmondása szerint.

 

Budapest szívében készül el a Szervita Square Gardens

A légies üvegkomplexumról már többször írtunk, utoljára tavaly. A kivitelezést a DVM Group vállalta el – ezen belül a mélyépítési munkákat a cég partnereként a HBM Soletanche Bachy Kft. végezte el.

 

 

A 14.900 négyzetméter alapterületű, hétemeletes Szervita Square Building földszintjén, mezzaninján és -1-es szintjén kiskereskedelmi szolgáltatások kapnak helyet, az alsó 4 emeleten irodákat, míg az 5. és 6. emeleten luxuslakásokat alakítanak ki. Ezzel együtt még 4 mélygarázsszintet is kap a környék az ingatlan elkészültével.

Az év végén átadásra kerülő központ a főváros pesti oldalának egyik legelőkelőbb és leglátogatottabb részén, az V. kerületi Szervita téren található.

Mi épül?irodaházBelváros-LipótvárosHBM Kft.új építésű lakásokmélygarázs

Hírlevél

Hirdetés