2024.03.28, Csütörtök
Egyedülálló okosotthonok és irodaház épül Budaörsön
Fotók: Nagy Mihály/magyarepitok.hu

Egyedülálló okosotthonok és irodaház épül Budaörsön

magyarepitok.hu

2020.07.31. 10:17 - Almási Krisztina

A MolnárBeton építési üzletága évről évre nagyobb teret nyer a hazai ingatlanfejlesztési piacon – legújabb projektjük a Budaörs szívében épülő 37 lakásos társasház és négyszintes irodaház.

Hirdetés

Budaörs egyik kedvelt részén, a város szívében épül az összesen 37 lakást és több mint 1200 négyzetméternyi irodaterületet kínáló Edison Center, melyhez szervesen kapcsolódik a MolnárBeton Kft. építési üzletága – a vállalat mára a budapesti és az országos ingatlanfejlesztési piac meghatározó szereplője. Az elmúlt években több tucat társasházat építettek fel, évente átlagosan 50-70 lakást adtak át vevőiknek.

A MolnárBeton a munkáiban mindig a legmagasabb műszaki-technológiai színvonal megvalósítására törekszik, éppen ezért a legmodernebb technológiákat alkalmazzák az építkezések során.

Céljuk, hogy a legmagasabb színvonalon kivitelezett, 21. századi technológiával és professzionális minőségben épült lakást vehessenek birtokába a tulajdonosok.

 

Látványterv

Budaörs legkorszerűbb műszaki felszereltségét kínáló társasházában a 37 lakásból már csak 7 eladó maradt. A társasház AA++ energiaosztályú, zöld lakásokat kínál, ami az elérhető legkedvezőbb besorolások közé tartozik.


Egyedülálló lakáslehetőségek

Budaörs központjában, mégis egy csendes helyen, a Puskás Tivadar utcában épül meg a 37 lakást és több mint 1200 négyzetméternyi irodaterületet kínáló Edison Center. A penthouse lakások erkélyekkel, geotermikus hűtéssel és fűtéssel, okosotthon megoldásokkal, valamint alumínium ablakokkal és motoros alumínium redőnyökkel készülnek.

Mindezek mellett a légcserélő rendszer gondoskodik arról, hogy ablaknyitás nélkül is pollenmentes friss levegő jusson a lakásokba. Az elhasznált levegő hőjét pedig a légcserélő rendszer használja fel.

 

Látványterv


Saját igények szerint kialakítható irodahelyiségeket kínálnak

Az Edison Center Budaörs építésénél a legmodernebb, környezetbarát technológiákat építik be a kivitelezők. Éppen ezért az irodák is fenntarthatóság jegyében készülnek, ami nem csak a környezetet kíméli, de olcsóbb üzemeltetési költséget is jelent.

A négyszintes irodaházban a vevők és bérlők számára szintenként közel 393 négyzetméter panorámás irodaszint áll rendelkezésre, ahol megvalósíthatják egyedi irodájukat a saját elképzeléseik szerint.

Az irodai szekció része az épületnek, mégis szeparált, külön bejárattal rendelkezik, amely liftekkel közvetlenül elérhető a mélygarázsból, ahol az irodaház részére több tucat parkoló áll rendelkezésre.

 

Látványterv

Az épület maximálisan eleget tesz a zöld irodaház követelményeinek: megújuló energián alapuló üzemeltetést, geotermikus hűtést/fűtést, légcserélő rendszert és A+ energiahatékonyságot kínál használóinak.

Az Edison Center nem csak az M1-es és M7-es autópályához, hanem több logisztikai parkhoz is közel helyezkedik el, a város üzleti negyedének a közepén, egyedülálló megoldásokkal az irodapiacon. A vásárlás lehetőségeivel és az irodák paramétereivel kapcsolatos további információk az alábbi linken érhetők el.

Az Edison Center lakásai várhatóan idén ősszel készülnek el teljeskörűen, az irodák átadását pedig decemberben tervezik.

Galéria

Mi épül?MolnárBeton Kft.Budaörsirodaházirodatársasházak

Hírlevél

Hirdetés