2024.04.20, Szombat
Az M60-as mellett bővül 11 ezer négyzetméterrel ipari park Pécsen
Illusztráció: Dernovics Tamás/magyarepitok.hu

Az M60-as mellett bővül 11 ezer négyzetméterrel ipari park Pécsen

magyarepitok.hu

2020.08.03. 17:40 - Szabó Ákos

Az Inpark Pécs új raktárcsarnoka kevesebb mint egy év alatt készül el.

Hirdetés

Csaknem 11 ezer négyzetméteres új raktárcsarnokot épít a NIPÜF Csoport a pécsi ipari parkban, a létesítményre hosszú távú bérleti szerződést kötött a Raben Group magyarországi leányvállalatával – derül ki az állami cég közleményéből. A modern logisztikai központtal több mint 166 ezer négyzetméterre bővül a NIPÜF által fejlesztett ingatlanok állománya, a létesítmény jövő tavasszal készül el.

 

Készen állnak a további bővítésekre

Az Inpark Pécs közvetlenül az M60-as autópálya mentén található, 5 percre a Pécs-Pogány Airporttól. A parkban már jelenleg is üzemel egy több mint 22 ezer négyzetméteres, autóipari alkatrészek gyártására és raktározására használt üzem, a fennmaradó mintegy 41 hektáros fejlesztési terület pedig további vállalkozások igényeit szolgálhatja majd ki.

Az új csarnok műszaki színvonalában megfelel a legmodernebb elvárásoknak, fenntartható és környezettudatos, illetve a továbbiakban is bővíthető lesz.

Árvai Csaba, a nyugat-európai Raben Group magyar leányvállalata, a Raben Trans European Hungary Kft. ügyvezető igazgatója elmondta: „Az új pécsi raktárunk létrehozása elengedhetetlen ahhoz, hogy hatékonyan szolgálhassuk ki egy fontos helyi partnerünk igényeit és emellett jelentős lépés a logisztikai hálózatunk országos szintűvé fejlesztésében. Az időzítés kritikus szempont volt, hiszen a beköltözést már 2021 márciusára tervezzük.”

Mi épül?PécsNIPÜFM60-asipari parklogisztikai központ

Hírlevél

Hirdetés